Megjelenés: 2017.03.07.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands képek

  Még több részlet

  A készlet erejéig ráadás fémdobozzal

  Ghost Recon Wildlands fémtok

  A Szellemek legnehezebb feladata vár rád

  A Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands egy olyan alternatív valóságba kalauzolja el a játékost, ahol egy mexikói drogkartell gyakorlatilag átveszi a hatalmat Bolívia felett, pusztító üzletük alá rendelve az ország jelentős részének működését. Az elit Ghost egységet vezetve egy észrevehetetlen, maroknyi csapattal szállhatsz szembe a Santa Blanca kartell erejével, hogy apró részletekben döntsd meg a bűnszervezet uralmát. Mindebben pedig olyan mértékű szabadságot kapsz, amit kevés katonai lövöldöző játék mondhat magáénak.

  Válaszd meg saját stílusod

  Nem csak karaktered külsejét szabhatod testre egészen részletesen a Ghost Recon Wildlands PC, PS4 és Xbox One kiadásaiban, hanem a játékmenet szempontjából is rengeteg választási lehetőség vár a játékban. A Gunsmith módban például alkatrészenként határozhatod meg, milyen alkatrészeket szerelsz választott fegyveredre, hogy az észrevétlen mesterlövészek tökéletes társát, vagy a lehető legnagyobb átütőerővel rendelkező gépfegyvert vihesd magaddal a terepre.

  Ezzel párhuzamosan képességeidet is több, szerteágazó kategóriában fejlesztheted, egy magas szintű drónnal például még az éjszaka sötétjében is rendkívül hatékonyan derítheted fel ellenségeid helyzetét, de különböző fegyveres, csapatos, vagy külső támogatást jelentő képességeket is kifejleszthetsz.

  Így pedig kialakíthatod a stílusodnak megfelelő eszköztárat, aminek segítségével észrevétlenül likvidálhatsz egész helyőrségeket, kényelmes távolságból, precízen iktathatod ki célpontjaidat, vagy elsöprő erővel, pillanatok alatt a levegőbe repítheted az utadba álló védelmi rendszereket. Mindezt pedig egyjátékos módban, a rendkívül részletesen utasítható, mesterséges intelligencia által irányított csapattal, vagy akár három baráttal is átélheted.

  Az egész ország a játéktered

  A Tom Ghost Recon Wildlands PS4, PC és Xbox One verzióiban Bolívia összesen 21 tartományát járhatjuk majd be, ahol a fő történethez kapcsolódó küldetések mellett is rengeteg tennivalónk akad, hogy megtörjük a Santa Blanca uralmát. A különböző kisebb bázisokon, vagy külön rajtaütések megszervezésével értékes szállítmányokat szerezhetünk a lázadóknak, így megnyitva saját képességfejlesztési lehetőségeinket. Kihallgatva a kartell egy-egy magasabb rangú tagját értékes információkhoz juthatsz, például egy-egy fegyver, vagy fegyverkiegészítő helyét illetően. A pálya szinte minden sarkában találsz majd valamit, ami miatt érdemes kocsiba, motorra, helikopterbe, repülőre, vagy hajóba pattanni és belevágni egy újabb kalandba.

  Jöhet a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands előrendelés?

  Ne maradj ki te sem a Ghost egység legújabb nagyszabású küldetéséből! Rendeld elő a Wildlandset és vágj bele a szóló vagy kooperatív kalandba már a megjelenés napján!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz