Megjelenés: 2016.05.10.
Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Uncharted 4: A Thief's End képek

Még több részlet

Uncharted 4: A Thief’s End előrendelői ajándékok*:

A készlet erejéig minden előrendelőnk az Uncharted 4: A Thief’s End Standard Plus Editiont kapják, ami egy alternatív borítóval készül és tartalmazza a Heist Drake Skin, a Snow Weapon Skin játékbeli külsőket.

Az újgenerációs Uncharted

Bár az Uncharted 4: A Thief’s End az első alkalom, hogy a sorzat a PlayStation 4-en jelentkezik egy teljesen új epizóddal, a Naughty Dog egyben a karizmatikus kincsvadász, Nathan Drake történetének lezárását is elhozza a negyedik részben. Nathan a visszavonulása után kényszerül ismét a tolvajok világába, ezúttal viszont nem a mesés kincsek, hanem személyes okok hajtják előre.

A legizgalmasabb kalandfilmekbe illő jelenetekkel tarkított, a világ mindentáját bejáró kampány ezúttal is emlékezetes élményt jelent, amiből nem hiányozhatnak a hajszálon függő menekülések, az életveszélyes tűzharcok, a laza hősök és a megátalkodott gonoszok. Mindezt ismét egy izgalmas többjátékos mód egészíti ki, ahol a szokásos lövöldözés mellett rengeteg új módszerrel törhetünk borsot ellenfeleink orra alá.

Nathan Drake utolsó kalandja

Három évvel az Uncharted 3 eseményei után úgy tűnik, Nathan Drake végleg hátat fordít a kalandorok életének és végre nyugalomra lel, ám feltűnik halottnak hitt bátyja, Sam. A váratlan családi kapcsolat mellett viszont egy újabb kaland csábítása is feltűnik. Végül együtt indulnak el felkutatni a hírhedt kalóz, Henvy Avery kaptiány elveszett vagyonát és a Madagaszkár őserdeiben rejtőző mesés kalóz-utópiát, ám elsősorban nem az hajtja őket, hogy meggazdagodjanak, hanem Sam élete a tét.

A havas csúcsokon, őserdőkkel borított szigeteken és nyüzsgő városokon keresztül folyó, az egész világon átívelő kaland még egyszer próbára teszi Nathan képességeit és kitartását, ahogy azt is be kell bizonyítania, mi mindent hajlandó feláldozni azokért, akiket szeret.

A kincsvadászat online folytatódik

Az Uncharted 4: A Thief’s End PS4 a sorozattól megszokott többjátékos móddal tér vissza, ahol hasonlóan látványos csatákban vehetünk részt, mint amiket a kampányban látunk. Multis karakterünket ezúttal is testreszabhatjuk, amihez nem csak a fegyvereink, hanem a külsőnk is hozzátartozik, de a visszatérő feature-ök mellett több újdonsággal is kiegészül ez a mód. Behívhatunk például az oldalunkon küzdő, a mesterséges intelligencia által irányított haverokat is, ráadásul Sidekickünk képességeit is kiválaszthatjuk majd, továbbá egy kötélvetővel még nagyobb szabadságot kapunk a mozgásban is.

Emellett bekerülnek az Uncharted-sorozat misztikus kincsei is, amik mágikus képességekkel bíró tárgyakként szereplenek majd. Például ellenfeleinkre szabadíthatjuk El Dorado átkát, ami legyengít mindnekit az adott varázstárgy körül, de körülöttünk lévő szövetségeségeinket gyógyíthatjuk is egy misztikus ereklyével, ahogy egy másik tárgyat aktiválva például egy rövid ideig sebezhetetlenül suhanhatunk fedezéktől fedezékig.

Jöhet az Uncharted 4: A Thief’s End vásárlás?

Ne maradj le te sem Nathan nagy kalandjának záróakkordjairól te sem! Foglald le a saját példányod már most és kezdj játszani napokon belül!

*A készlet erejéig

Kapcsolódó termékek