Megjelenés: 2016.11.15.

Watch Dogs 2

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Watch Dogs 2 képek

  Még több részlet

  Új város, régi problémák

  Üdvözlünk San Franciscóban! A Watch Dogs 2 PS4, PC és Xbox One verzióiban egy új főszereplő, Marcus Holloway szerepét vesszük fel. A tehetséges fiatal hackert tévesen vádolják meg egy bűncselekménnyel, amit el sem követett, ebben a tévedésben pedig nagy szerepe van a ctOS 2.0-nak, amivel a San Francisco-öböl környékét látták el.

  A Chicagóban leszerepelt okosváros rendszere komoly fejlesztések után került bevezetésre a nyugati parton és még több lehetőséget ad üzemeltetőinek, hogy jogtalanul szerezzenek információkat a technológia előnyeit gyanútlanul élvező polgárokról és manipulálják őket. A technológiai jártassága mellett rendkívül akrobatikus Marcus egy csapat hackerrel társul, hogy együtt leplezzék le a ctOS visszásságait és megbuktassák azokat, akik hasznot húztak a technológiával való visszaélésekből.

  Csatlakozz a legmenőbb a hackerek társaságához

  Főhősünk ugyanis a világ minden táján működő DedSechez csatlakozik, akik közös erővel szállnak szembe a modern világ igazságtalanságaival. Együttes erőfeszítéseiknek hála pedig a Szilícium-völgy legnagyobb tech-cégeit is lebuktathatják, A társaság és Marcus persze az öböl környékén mindenhol tevékenykedik, beleértve San Francisco nyüzsgő belvárosát, Oakland ipari területeit, vagy éppen Marin megye természetesebb tájait.

  A DedSec tagjai között találkozol majd erőszakosabb alakokkal és valódi idealistákkal is, abban viszont mindannyian egyetértenek majd, hogy a hackelés nem az igazi egy kis szórakozás nélkül. Ebben pedig valószínűleg egyetértenek majd veled azok a játékosok is, akikkel a világ felfedezése közben találkozhatsz és egy gombnyomással meghívhatsz egy kis kooperatív játékra.

  Válogass a hackerek eszköztárában

  A rajongók visszajelzéseire hallgatva a készítők rengeteget mélyítettek a sorozat hackelési rendszerén, így a Watch Dogs 2 Xbox One, PS4 és PC kiadásaiban még több lehetőség áll majd rendelkezésünkre, hogy kedvünkre manipuláljuk a világot magunk körül. Egyfelől minden járművet irányításunk alá vonhatunk, de ezeken kívül is sok más meghackelhető eszközt találunk majd a világban, például automata targoncákat, amikkel egy szempillantás alatt eltüntethetünk az útból egy kellemetlen helyen álló rendőrautót.

  Új lehetőségeink lesznek a járókelők és más NPC-k meghackelésére is, amellett, hogy egy-egy ember figyelmét elvonhatjuk mondjuk telefonja megcsörgetésével, akár a tömegben is káoszt kelthetünk, mikor egyszerre sok ember eszközei felett vesszük át az irányítást. Marcus maga is sok új játékszer közül válogathat majd, így például egy távirányítós guruló robot mellett egy repülő drónnal is felmérheti a terepet sok más megépíthető kütyü mellett. Ezek között nem csak halálos fegyverek és robbanószerek, hanem például békésebb megoldást jelentő sokkolópisztolyok is szerepelnek, majd, így mindenki megválaszthatja majd a játékstílusához igazán illő kütyüket. A megfelelő felszereléssel akár észrevétlen fantomként, kőkemény agresszorként, vagy trükkökre és hackelésre alapozó szemfényvesztőként is játszhatsz majd.

  Watch Dogs 2 gépigény

  Watch Dogs 2 minimum gépigény

  Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
  Processzor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz | AMD FX 6120 @ 3.5 GHz
  Memória: 6GB RAM
  Videokártya NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB) | AMD Radeon HD 7870 (2GB) or
  Szabad tárhely: 50 GB

  Watch Dogs 2 ajánlott gépigény

  Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
  Processzor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz | AMD FX 8120 @ 3.9 GHz
  Memória: 8GB RAM
  Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB) | NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB) | NVIDIA GeForce GTX 1060 (3GB) | AMD Radeon R9 290 (4GB)
  Szabad tárhely: 50 GB

  Jöhet a Watch Dogs 2 vásárlás?

  Csatlakozz te is a hackerforradalomhoz! Rendeld meg a játékot még ma és kezdd el az összeesküvés leleplezését a Watch Dogs 2 kampányában!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz