Megjelenés: 2017.10.27.

Wolfenstein II: The New Colossus

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Wolfenstein II: The New Colossus képek

  Még több részlet

  Wolfenstein: The New Colossus előrendelői ajándék

  Előrendelőinknek ráadás The Freedom Chronicles: Episode Zero DLC-t adunk, amiben a Wolfenstein II: The New Colossus mellékszereplőinek eredettörténetét ismerhetitek meg.

  A játékról

  A kritikai sikert arató Wolfenstein: The New Order történetét folytatja legújabb alkotásában a Machine Games csapata, a Wolfenstein II: The New Colossus PC, PS4 és Xbox One kiadásai pedig több szempontból is felülmúlják B. J. Blazkowicz legutóbbi kalandját. A Harmadik Biroalom által megszállt Amerikát bejárva új helyszíneken vetheted be a háborús hős arzenáljának számos új darabját, emellett érdekes új karakterekkel találkozhatsz, legyen szó Blazkowicz segítőiről vagy ellenségeiről. Egy valami viszont nem változik: a náciknak nincs kegyelem.

  Billy hazatér

  Mindössze egy évvel a The New Order eseményei után Blazkowicz és az ellenállók az Egyesült Államok felé veszik az irányt, ám a sérüléseiből magához térő Williamnek szembesülnie kell vele, hogy Deathshead legyőzése alig vetette vissza a náci hadigépezet menetelését. Így az ellenállók csapata új szövetségesek után néz, hogy Amerikában élesszék fel a harci kedvet azokban, akik még hisznek a szabad világért való küzdelemben. Az előző részben megismert csapat, így például Max Hass, Caroline, Anya, vagy Bombate mellett olyan új társakat kell meggyőznie B. J.-nek, hogy csatlakozzanak hozzá, mint az egyszerre vallásos szónok és ellenálló Horton Boone, a New York-i fekete ellenállást vezető Grace Walker, vagy az élsportolóból szabadságharcossá avanzsált Joe Stallion.

  Még pusztítóbb fegyverek várnak

  Blazkowicz útjában ezúttal még keményebb ellenfelek állnak majd, így az ellenállás hősének is be kell keményítenie, hogy eséllyel szálljon harcba. Így fejszék, pisztolyok, gépfegyverek és sok más harci eszköz közül válogathatunk majd, amiket fejleszthetünk és sokszor kettesével is használhatunk majd a Wolfenstein II: The New Colossus PS4, Xbox One és PC kiadásaiban. Emellett olyan high-tech eszközöket is bevethetünk majd, mint az előző részben látott lézeres vágóeszköz, a Laserkraftwerk, de olyan újdonságok is szerepelnek, mint a Dieselkraftwerk, egy gyorstüzelő gránátvető, egy lépegető, vagy éppen egy átprogramozott náci robotkutya.

  Éleszd fel a szabadság lángját

  Ha felfegyverezted magad, irány a csatamező és intézd el B. J. ellenfeleit a legváltozatosabb és legbrutálisabb módszerekkel! Szokás szerint ezúttal is eldöntheted, hogy lopakodva, vagy szemtől szembe szállsz szembe az elnyomó rezsim katonáival, Terror-Billy nevét így is félve mondják majd ki, ha sikerrel jársz.

  Jöhet a Wolfenstein II: The New Colossus vásárlás?

  Rendeld meg a játékot még ma, vágj bele egy kiváló sztoriközpontú FPS kampányába!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz