Megjelenés: 2016.10.13.

WWE 2K17

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  WWE 2K17 képek

  Még több részlet

   WWE NXT Edition tartalma:

   

   

  -WWE 2K17 alapjáték

  -NXT Enhancement csomag:

  ·         Játszható NXT szupersztárok: Shinsuke Nakamura, Nia Jax, Apollo Crews

  ·         50%-os pontszerzési boost a MyCareer módban az NXT alatt

  -Exkluzív, Shinsuke Nakamura NXT Szupersztár által dedikált Canvas2Canvas litográfia

  -Exkluzív, nyolcinches „Demon” Finn Bálor figura

  -Egy exkluzív Topps NXT TakeOver: London Mat Relics kártya – A rendezvényen használt ring vászonjának egy darabját is tartalmazza

  -          -Goldberg előrendelői csomag

  A WWE 2K17 PS4, Xbox One, PS3 és Xbox 360 változatival ismét egy nagy lépést tesznek a készítők afelé, hogy a pankrációt még valószerűbben jelenítsék meg a játékosok képernyőin. Ismét megújul ugyanis a sorozat harcrendszere, aminek köszönhetően még taktikusabban küzdhetsz a ringben és azon kívül, ahogy a WWE elengedhetetlen sztoriszálait is még élethűbben alakíthatod a megújult meccsek közötti interjúkban.

  A harcművészeteket és a szórakoztatást kiválóan ötvöző sportágat pedig nem csak egy-egy meccs erejéig élheted át, hanem ismét egy kiváló karriermódban is, ami mellett a WWE heti műsorait szinte szegmensről szegmensre újraalkotó WWE Universe is vár, ha több meccses, de rövidebb szórakozásra vágysz. Emellett rendkívül részletes testreszabási lehetőségek várnak rád, a karaktered mellett a játék sok más területén is.

  Ilyen élethű bunyót még nem láttál

  Az árkádos stílust maga mögött hagyva a WWE 2K17 már teljes mértékben a szimulációra törekszik, így a tévében látottakhoz hasonlóan a küzdelem nem ér véget, ha a harcosok kikerülnek a kötelek közül. Már akár a közönség soraiban, vagy a backstage-ben, az öltözőkben és az irodákban is folytatódhatnak a legádázabb összecsapások, amik során rengeteg új animáció és interakciós lehetőség vár ránk. Megújultak a ladder meccsek létráihoz kapcsolódó mechanizmusok is, ahogy a korábban bevezetett, nem mindenkinek tetsző submission rendszer helyett is választhatunk egy másik változatot.

  Minden részlet a te ízlésedhez igazodik

  A Creation eszközök idén sem csak saját harcosod testreszabásában segítenek majd, hanem a WWE 2K17 rengeteg más elemét is kedved szerint alakíthatod. Így például egyedi bevonulóvideókat szerkeszthetsz korábbi meccseid legszebb pillanataiból, de ezeket az összefoglalókat máshol is használhatod. Mélyebb lesz a Create a Show mód is, ahogy idén már saját győzelmi ünneplést is összeállíthatsz WWE szupersztárodnak.

  Mászd meg a ranglétrát, vagy ugorj a mély vízbe

  A WWE 2K17 karriermódjában saját harcosod akár kezdhet a hagyományoknak megfelelően a nagy show előszobájának számító NXT-ben is, de ha tapasztalt veteránként nem szeretnéd ezzel fecsérelni az időd, akár rögtön csatlakozhatsz is a fő műsor szereplőgárdájához. Az új Promo Engine-nek hála még mélyebb rivalizálásokat alakíthatsz ki más szupersztárokkal, odaszúrva nekik egy-egy interjú közben. Ezúttal akár több mint egy bajnoki címet is megpróbálhatsz megvédeni, de előbb utóbb mindenképp szembetalálkozol Brock Lesnar és menedzsere, Paul Heyman kettősével, akik kemény döntés elé állítanak.

  Jöhet a WWE 2K17 vásárlás?

  Lépj te is a kötelek közé és légy részese a nagy shownak! Rendeld meg a játékot és irány Suplex City!

  Kapcsolódó termékek
   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz