Megjelenés: 2010.01.01.

Xbox Live kártyák

Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

Xbox Live kártyák képek

Még több részlet

Csatlakozz több millió gamerhez!

Az Xbox Live-on ingyenes regisztráció után a világ minden tájáról találkozhatsz játékosokkal, akik Xbox konzolon vagy Windows 10-es PC-n játszanak, csevegnek és osztják meg egymással legkedvesebb gamer pillanataikat. Testreszabható avatároddal saját stílusodhoz igazíthatod profilod, a különböző játékbeli teljesítményekért járó pontszámoddal pedig megmutathatod, mennyire rátermett játékos vagy!

Xbox Live profilod ráadásul mindig veled maradhat, az alapvető funkciókat ugyanis okostelefonokon és tableteken is eléred, így láthatod, mivel játszanak barátaid, illetve csevehetsz is velük játék közben, de az Xbox 360-on, az Xbox One-on és a Windows 10-es PC-ken való játék közben is elérheted felhasználói fiókodat. Ha pedig fejest ugrasz a legőjabb játékok többjátékos módjába, egy pezsgő, aktív közösség kellős közepént találod magad.

   

Exkluzív ajánlatok az egyik legnagyobb játékáruházból

Xbox Live Gold előfizetőként rengeteg extra funkciót érhetsz el az Xbox platformokon, így például minden hónapban ajándék játékokat (egy év alatt összesen 48-at) kapnak Xbox One-ra és Xbox 360-ra is, amiket a visszafelé kompatibilitás segítségével Xbox One konzoljukon is játszhatnak. Emellett különleges árkedvezményeket is kaphatnak kiválasztott játékokra, amik minden héten frissülnek.

A Gold előfizetéssel válik elérhetővé a többjátékos mód is, a partik és a particsevegés, ahogy az Otthoni Gold szolgáltatás is Xbox One-on. Ennek segítségével Xbox Live Gold-előfizetésed és megvásárolt játékaidat megoszthatod otthoni hálózatodon belül több konzol között. Emellett rengeteg ingyenes játék és szolgáltatás áll rendelkezésedre, mint az ingyenes játékdemók, szórakoztató alkalmazások, exkluzív bétaverziók, Xbox One-on a Skype- hoz- és az élő TV-adáshoz való hozzáférés.

Az Xbox One és a Windows 10 között is egyre több játékélményt oszthatsz meg, konzolos játékaidat már most átstreamelheted számítógépedre és azon a képernyőn játszhatod őket, hamarosan pedig egyre több játékot játszhattok közösen a két platform között.

Xbox Live ajándékkártyák felhasználása:

Az előre meghatározott összegű Xbox Live ajándékkártyákkal fiókod egyenlegét töltheted fel, amiből játékokat tudsz vásárolni, PC, Xbox 360, Xbox One és Windows Phone platformokon is!

Xbox Live Gold előfizetés felhasznállása:

Az előfizetési kártyák beváltásával a megadott időszak alatt élvezheted az Xbox Live Gold szolgáltatás minden előnyét, beleértve az online játékot, az ingyenes játékokat, a partichatet és a különleges kedvezményeket is!

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz