Megjelenés: 2015.11.13.

Xbox One konzolok

   Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
   >
  Trailer Trailer Trailer Trailer Trailer

  Xbox One konzolok képek

  Még több részlet

  Folyamatosan fejlődő Xbox-élmény

  Az Xbox One megjelenésekor is hatalmas ugrást jelentett az előző generációhoz képest, viszont a platform továbbra is folyamatosan fejlődik, új funkciókkal bővítve és gyorsítva a legnépszerűbb szolgáltatásokat. Így egy pillanat alatt elérheted kedvenc játékaidat, amiket ráadásul nem is kell megállítanod, ha az értesítéseid szeretnéd elolvasni, megnéznéd, melyik barátaid vannak online, vagy egy üzenetre szeretnél válaszolni.

  Ha viszont néhány órára mégis szünetet kéne tartanod, ne aggódj, mikor visszakapcsolod az Xbox One-t, a játékodat pontosan ott folytathatod egy pillanatnyi várakozás nélkül, ahol abbahagytad. Az Xbox Platform mostantól pedig Windowsos gamerként is egyre közelebb kerülhet hozzád, ugyanis ha a tévéd foglalt, Xbox One-os játékaidat már most Windows 10-es PC-dre vagy tabletedre streamelheted, hogy ezen a képernyőn folytathasd a játékot. Hamarosan pedig érkeznek az olyan, mindkét platformon együtt játszható játékok, mint a Fable Lgends, vagy a Gigantic, amikben igazán kihasználhatod, hogy az Xbox Live-val már PC-s gamer ismerőseiddel is tarhatod a kapcsolatot.

    

  Ennyi Xbox-játék közül még sosem választhattál

  Az Xbox platform mögött álló kiváló stúdiók gőzerővel dolgoznak az Xbox történetének eddigi legjobb játékfelhozatalán, így 2016-ban olyan kiváló címekkel játszhatsz Xbox One-on, mint a Rise of the Tomb Raider, a Quantum Break, vagy éppen a hagyományosan Xbox-exkluzív sorozatok legújabb epizódjai, mint a Halo 5: Guardians, a Forza Motorsport 6, a Crackdown 3, vagy éppen a Gears of War 4.

  A visszafelé kompatibilitás programjának köszönhetően pedig ezek mellé az előző genrációs kedvenceidet is bármikor előveheted, ugyanis a legnépszerűbb Xbox 360-as játékok folyamatosan bővülő kínálata is játszható Xbox One-on. Ezeket akár lemezes, akár digitális formában szerezted meg korábban, most díjmentesen játszhatod őket, de ha akkor kimaradtál volna, most is beszerezheted őket.

   

   

  Lépj kapcsolatba gamerek millióival

  Az Xbox One-on találod a világ egyik legpezsgőbb játékosközösségét, akik közül mindig találhatsz valakit, akivel érdemes játszani. A rengeteg ismeretlen játékostárs mellett persze barátaiddal is bármikor tarthatod a kapcsolatot, a partik és partichat segítségével, de bármikor megoszthatod velük kedvenc játékbeli pillanataidat és teljesítményeidet is. Emellett ajándék játékok, és exkluzív játékakciók is várnak rengeteg más ingyenes és prémium szolgáltatás mellett.

   

  Játékok, filmek, zenék, mind az Xboxon

  Ha az Xbox One mellett döntesz, nem csupán egy dedikált játékkonzol kerül a nappalidba, hanem rengeteg alkalmazás is a rendelkezésedre áll, amiken keresztük másfajta szórakoztató tartalmakat is elérsz. A YouTube-on és a Twitchen kedvenc online videóiat találod meg, míg a Netflix segítségével csupán néhány gombnyomásnyira vagy a legújabb sorozatoktól.

  A Crunchyrollon a legnépszerűbb anime-sorozatokat találod meg kiváló minőségben, de a Rosetta Stone alkalmazással akár nyelveket is tanulhatsz. A Eurosport Player segítségével a sport világában is naprakész maradhatsz, míg a Skype-on távoli családtagokkat is megőrizheted a kapcsolatot, vagy a Media Playeren a látogatóba érkezett rokonoknak mutathatod eg legújabb fotóid és videóid. Mindeközben nem kell elszakadnod az Xbox játékos gyökereitől, hiszen az alkalmazások használata közben is megkapod például többjátékos meghívásaidat, ráadásul egy pillanat alatt vissza is ugorhatsz az adott játékba.

   

  Játssz többet, játssz először

   

   

  Az Xbox One konzolon megtalálod az EA Access szolgáltatást is, aminek keretein belül az Electronic Arts legjobb játékaihoz kerülhetsz még közelebb. A Vault segítségével olyan játékokhoz kapsz hozzáférést, mint a FIFA 15, a Battlefield Hardline, a Titanfall, vagy éppen a Dragon Age Inquisition. Az EA Access előfizetői emellett különleges kedvezményeket kapnak a legrfrissebben megjelenő EA-játékokra is, amiket ráadásul mindenki előtt kipróbálhatnak Xbox One-on, a próbaváltozatban elért teljesítményüket pedig általában átvihetik a teljes játékba.

  Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz