Kinect Sports Rivals Xbox One (Használt)

Kinect Sports Rivals Xbox One (Használt)

Megjelenés dátuma: 2014. szeptember 5.
6 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 69 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más verziók:

Más platformokon:

Termék leírás

Bár az Xbox One-hoz akár Kinect nélkül is hozzájuthatunk, a tökéletes játékélményhez mindenképp érdemes a kamerával felszerelt változatot választani, számos játéknál ugyanis kulcsfontosságú lehet a hangvezérlés vagy a mozgásérzékelés. A Microsoft mérnökei rengeteget dolgoztak azon, hogy az Xbox 360 kameráját továbbfejlesszék, az eredmények pedig magukért beszélnek. Bizonyos játékokat egyáltalán nem is játszhatunk Kinect nélkül, így ha a kanapén tespedés helyett egy kis mozgással töltenénk a szabadidőnket, szintén érdemes lehet beszerezni egyet.

 

A Kinect Sports Rivals fantasztikus élményt kínál, hiszen nem csak új sportágakkal dobja fel a sportjátékok által kínált palettát, hanem maximálisan ki is használja a megújult Kinectben rejlő potenciált, ezzel sosem látott realitást hozva a családi szórakozásba. A kamera segítségével a játék a teljes testünket bescanneli, ezzel létrehozva a játékbeli avatarunkat, nagy hangsúlyt fektetve az arcvonásainkra és hajviseletünkre, így nem az előre generált figurák közül kell választanunk, hanem gyakorlatilag a játékban is saját magunkat irányíthatjuk.

 

A játékban egy szigeten veszünk részt a világ legnagyobb sporteseményén, ahol más atléták ellen kell bizonyítanunk rátermettségünket. Összesen 6 különböző sportágban mérhetjük össze tudásunkat és felkészültségünket, melyek mindegyike egy teljesen új játékélményt kínál. A jet-ski versenyeken úgy kell irányítanunk a vízi járművet, mintha ténylegesen fognánk a kormányt, lassítani pedig a jobb kezünk ellazításával tudunk, mintha csak felengednénk a gázt a valóságban. Ha egy kis extra fordulóra lenne szükségünk, testünket bedöntve megkönnyíthetjük a kanyarok bevételét. A bowling versenyeken is a valódi mozgást kell leutánoznunk, itt azonban az is fontos szerephez jut, hogy milyen erővel és ívben lendítjük a kezünket, ez határozza meg ugyanis a golyó sebességét és irányát, valamint azt, hogy milyen irányba csavarodik, mielőtt eléri a pálya végén elhelyezett bábúkat. Virtuális tenisszel már korábban is találkozhattunk, a játékmenet itt a már jól megszokott formulát követi. Figyelnünk kell a tökéletes időzítésre, az ütésbe vitt erőnek és az iránynak pedig most is fontos szerep jut, hiszen ha túl keményen próbáljuk meg visszaütni a labdát, könnyen a vonalon kívülre juttathatjuk azt.

 

A Kinect Sports Rivals talán legérdekesebb sportága a sziklamászás, ahol az a feladatunk, hogy a többiek előtt érjünk a fal tetejére. Bár első ránézésre egyszerűnek tűnik, a megfelelő kapaszkodók megtalálása nem mindig könnyű feladat, ráadásul előfordulhat, hogy bizonyos pontokat csak ugrásból érünk el, ilyenkor pedig kulcsfontosságú, hogy a megfelelő helyen keressük a biztonságot jelentő kapaszkodót. Ellenfeleinket a lábuknál fogva akár le is ránthatjuk, ami különösen jól jön, ha épp egy barátot akarunk felbosszantani. A céllövészetet nem nagyon kell ragozni, feladatunk a megadott célpontok eltalálása lesz, amit olykor megnehezítenek nem csak a mozgó céltáblák, hanem a teljesítés sorrendje is, amelyre oda kell figyelnünk. Végül, de nem utolsó sorban kapunk egy focis játékot is, amelyben a kapustól végig kell passzolgatnunk a labdát a támadóig, akivel meg kell próbálnunk gólt szerezni. Ha ez véletlenül nem sikerülne, akkor az ellenfél támadását kell kivédenünk, végső esetben a kapussal, akivel megpróbálhatjuk kivédeni a gép próbálkozásait. A Kinect Sports Rivals narrátora nem más, mint a Doctor Who sorozat sztárja, David Tennant, aki maga is nagy játékos.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz