Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue PS4

Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue PS4

Megjelenés dátuma: 2017. január 24.
Besorolás alatt
  • Jelenleg nincs raktáron

Más platformokon:

Termék leírás

A KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue egy gyűjteményes kiadás, amely HD felbontásban, felújítva hozza el a PlayStation 4-játékosok számára a népszerű KINGDOM HEARTS [Dream Drop Distance]-et.

 Az eredetileg 2012-ben kiadott KINGDOM HEARTS [Dream Drop Distance] HD a KINGDOM HEARTS 3D [Dream Drop Distance] HD-sított, teljesen felújított változata. A sorozat főszereplői, Sora és Riku egy újabb, az egész világot fenyegető veszéllyel veszik fel a harcot. A KINGDOM HEARTS-széria ikonikus játékmenete továbbfejlődött, hogy minden eddiginél pörgősebb csaták és gyorsabb felfedezés emelje egy új szintre a játékélményt.

 Az új remaster az alábbiakat is tartalmazza: 

 

·         KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep: -A Fragmentary Passage-

o    Egy teljesen új játszható fejezet, amely a KINGDOM HEARTS III történetéhez kapcsolódik, Aqua szemszögéből mutatva be egy olyan sztorit, amely a KINGDOM HEARTS Birth by Sleep után játszódik.

·         KINGDOM HEARTS χ [chi] Back Cover (movie)

o    Egy új HD-film, amely a Foretellerek misztikus történetét meséli el, összekötve a széria történetének legelső eseményeit, mint ahogy az a mobilos KINGDOM HEARTS Unchained χ [chi]-ben volt látható.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz