Little Nightmares Xbox One

Más platformokon:

Little Nightmares Xbox One

Megjelenés dátuma: 2017. április 28.
6 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 69 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A The Maw minden évben megjelenik ugyanabban az időben, de sosem ugyanazon a helyen. Mélyen a csillogó víztükör alatt kúszik-mászik és kapaszkodik karmaival a földbe, majd csak ül síri csendben és vár.

Nem sokkal később elkezdenek megjelenni a vendégek. Hatalmas, izzadó, éhes vendégek. Mindegyikük tele varratokkal, kidülledő testekkel, halott szemeikben pedig unalom tükröződik. A folyosón át a The Maw szájába csoszognak, majd eltűnnek.

A belépők közül még senki sem tért vissza, hogy elmesélje mit látott. Legalábbis mostanáig...

 

A játékról

Merülj el a Little Nightmares világában

A komor és szeszélyes történet során szembenézhetsz gyerekkori félelmeiddel, miközben segítesz Sixnek kijutni a hatalmas és rejtélyes The Maw-ból, ami a következő harapnivalóra leső, romlott lelkeknek ad otthont.

 

Indulj egy zord kalandra

Nézz szembe gyerekkori félelmeiddel ebben a sötét és magával ragadó világban, ami interaktív narrációval és kivételes zenékkel vár. Fedezd fel a The Maw titkait és éld túl szörnyűséges lakóinak támadását, ahogy segítesz Sixnek eljutni a külvilágba.

 

Látogass el a legérdekesebb babaházba

Fedezz fel egy hátborzongatóan bájos babaházat, ami egyszerre börtön és játszótér. Pillants bele Six világába, aminek egy része maga az álom, egy része pedig szörnyű rémálom, ahol minden lépés egy ugrásnak, minden árnyék pedig végtelen sötétségnek érződik.

 

Add át magad a gyermeki örömöknek

Minden szoba egy cella, minden lakó egy fenyegetés és minden tele van fejtörőkkel. Ébreszd fel a benne lakó gyereket, engedd szabadjára a képzeleted és maradj távol a veszélyektől. Irányítsd mesterien Six minden mozdulatát ebben az óriásokra szabott méretű világban, ahol minden rossz lépés végzetes lehet.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz