Lost Sphear Switch

Más platformokon:

Lost Sphear Switch

Megjelenés dátuma: 2018. január 23.
8 790 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 87 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A LOST SPHEAR elhozza a JRPG műfaj aranykorának következő fejezetét a klasszikus szerepjátékok új megközelítésével.

A Tokyo RPG Factory közkedvelt, klasszikus JRPG címe, az I Am Setsuna™ alapjaira épülő LOST SPHEAR™ továbbfejlesztett játékmenetével és átdolgozott ATB harcrendszerével a játékosok szabadon taktikázhatnak és rendezhetik karaktereik helyzetét harc közben, vethetik be Vulcosuit páncélruhák erejét és fedezhetik fel a különböző helyszínek tájait.

A LOST SPHEAR cselekménye a messzi Elgarthe városban kezdődik, ahol a fiatal fiú, Kanata egy nap szörnyű álomból ébredve azzal szembesül, hogy szülővárosa szép lassan eltűnik.

Ahhoz, hogy szembenézzen a valóságot fenyegető erővel, fel kell ébresztenie magában Memory képességét, hogy visszaállítsa a ’LOST’ területeket.

Kanta és barátai útnak indulnak, hogy megakadályozzák a világ eltűnését és különböző Memory képességeikkel újraépítsék azt maguk körül.

  • Átdolgozott körökre osztott harcok – Harcolj a stratégiai mozgás teljes szabadságával a feljavított körökre osztott összecsapásokban!
  • Vesd be a Vulcosuit páncélruhák erejét – Engedd szabadjára a gépesített Vulcosuit páncélzatok erejét a harctéren, melyek további képességekkel ruházzák fel karaktereidet!
  • Káprázatos látványvilág és magával ragadó történet – A teljesen új történet során a játékosok egy rejtélyes fenyegetés sújtotta, gyönyörű, eltűnőben lévő világ visszaállításáért küzdenek.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz