Mafia III Deluxe Edition PC

Mafia III Deluxe Edition PC

A Deluse Edition tartalma: 

-          Mafia III alapjáték

-          Season Pass

Megjelenés dátuma: 2016. október 7.
21 999 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 219 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Előrendelőknek Mafia III Judge, Jury & Executioner Weapons Pack DLC csomag!

 

Mafia III: Deluxe Edition

A Mafia III nem ér véget a történet befejezését követően, sőt: az október 7-i megjelenést követően további, a sztoritól különálló bővítmények érkeznek, melyek Lincoln Clay New Bordeaux-ban töltött idejének újabb fejezeteit mutatják be, arra is rávilágítva, hogy nem csupán az olasz maffia az, akivel Lincolnak szembe kell szállnia… Az új sztori- és karakterküldetések mellett a szezonbérlet exkluzív járműveket, fegyvereket, ruhákat és versenyeket is tartalmaz. A Deluxe kiadás az alapjátékon felül magába foglalja a Season Pass fenti tartalmát is!

A szezonbérlet három nagyobb letölthető tartalmat foglal magába:

“Faster, Baby!”


Gyors kocsik, drámai autósöldözések, fantasztikus autós trükkök állnak az első fejezet középpontjában, melyben Lincolnak régi szerelmével, Roxy Laveau-val kell összebútoroznia, hogy a New Bordeaux külvárosában a polgári jogokért harcolókat aljas módszerekkel lesöprő helyi seriff terrorjának egyszer és mindenkorra véget vessenek.

“Sign of the Times”


Rituális gyilkosságok sorozata tartja rettegésben New Bordeaux lakosait. James atya kérésének eleget téve Lincoln nekilát, hogy levadássza a gaztettekért felelős szekta tagjait: küldetése során bejárja mind a városkát körbeölelő mellékfolyó sötét részeit, mind a belváros drogokkal átitatott fertőjét.

“Stones Unturned”


Mikor New Bordeauxban feltűnik egy könyörtelen rivális, Lincolnnak össze kell állnia John Donovan CIA-ügynökkel, hogy egyszer és mindenkorra véget érjen egy olyan vérre menő viszály, amely még a háború sújtotta Vietnámban vette kezdetét.

Leírás

1968-at írunk, a szabályok megváltoztak. A Vietnámban töltött évek után Lincoln Clay már tudja az igazságot: a család nem az, ahová születtél, hanem akiért hajlandó vagy meghalni.

Otthonába, New Bordeaux-ba visszatérve Lincoln megpróbálja hátrahagyni bűnözői múltját, de pótcsaládját, a fekete maffiát elárulja, és kiírtja az olasz maffia. Lincoln a füstölgő romok tetején nekilát, hogy újjáépítse egykori családját, bosszúhadjárata során dühöngő haragját rászabadítva mindazokra, akik felelősek a mészárlásért. Intenzív tűzpárbajok, véres közelharci csaták, parádés autós üldözések szegélyezik útját, de a megfelelő csapattal, jó döntésekkel, és a kezei bepiszkolásával Lincoln eljuthat a város alvilágának trónjáig.

Jellemzők

NEW BORDEAUX, AZ 1968-AS NEW ORLEANS ÚJRAÁLMODVA: Egy hatalmas, változatos elképesztően kidolgozott, a kor hangulatát megragadó, szabadon bejárható város, amit a maffia és korrupt hivatalnokok tartanak a markukban.

EGY HALÁLOS ANTIHŐS: Irányítsd Lincoln Clayt, a vietnámi veteránt, az egykori árvát, akit halálos bosszú hajt, miután a fekete maffiát, a számára a családot jelentő egyetlen dolgot kiirtotta az olasz maffia.

BOSSZÚ A SAJÁT SZÁJÍZED SZERINT: Bosszúhadjáratod tudd le úgy, ahogy számodra a leghatékonyabb, a brutális erődet és a hatalmas fegyverarzenálod használva ki, vagy épp Lincoln katonai tapasztalatára alapozva, információszerzéssel mosva le a színről az olasz maffiát.

EGY ÚJ CSALÁD A RÉGI HAMVAIN: Építs fel egy teljesen új bűnbandát a saját, egyedi módodon, kiválasztva családod tagjait, eldöntve, kit jutalmazol meg, vagy épp kit árulsz el…

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz