Mario Kart 8 Wii U (Használt)

Mario Kart 8 Wii U (Használt)

Megjelenés dátuma: 2014. május 30.
8 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 89 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A játék, amelyről úgy tartják, hogy önmagában képes eladni a Wii U konzolt, de kétségtelenül a legnagyobb sikert hozta számára. A Mario Kart 8 tökéletesen illeszkedik a Nintendo egyik legsikeresebb, több mint húsz éve indult versenyzős Super Mario spin-off szériájának sorába, elvégre a hetedik rész által kitaposott utat követi, mindezt úgy, hogy alaposan rálicitál annak élvezeti faktorára, kijavítja hibáit és temérdek új tartalommal erősíti a jól bevált receptet.

 

Ahogyan a korábbi epizódok során, úgy ezúttal is olyan karakterekkel kergetőzhetünk – akár 12-en egyszerre is - az aszfalton, mint Mario, Luigi vagy Peach hercegnő, ráadásul a Nintendo mindezt megfűszerezte az egyedi elrendezésű, antigravitációs szakaszokat is rejtő pályákkal, fejleszthető járművekkel és osztott képernyős és online multiplayerrel. Persze a verseny nem elegendő, a játék varázsa a versenytársak szívatásában rejlik, és most új képességeket is bevethetünk, hogy megszerezzük a vezetést, például egy a kocsinkon szállított Piranha növénnyel (amely mindenkit megharapdál, aki a közelünkbe férkőzik), háromszor használatos bumeránggal vagy az igencsak hasznos szuperkürttel (ez az egyetlen lehetőség a legrettegettebb támadás, a kék lövedék kivédésére).

 

A Mario Kart 8 a franchise legszebb darabja lett, ennek köszönhetően már HD-ben, látványos effektekkel és kidolgozott karakterekkel élvezhetjük a futamokat. Egy addiktív, hihetetlenül vidám világú, szikrázóan színes játék, amely nem csak családi játékként, fiataloknak szóló darabként, hanem party- játékként is tökéletesen megállja a helyét egy felnőtt házibuliban is.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz