MEGA MAN 11 PS4

Más platformokon:

MEGA MAN 11 PS4

Megjelenés dátuma: 2018. október 2.
8 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 89 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Mega Man visszatér! Az ikonikus sorozat legújabb része egy teljesen új grafikai stílusban tárja eléd a klasszikus, kihívásokkal teli 2D-s platformer-akciót. Az új Double Gear rendszerrel tovább fokozható Mega Man sebessége és ereje, ez az egyedi csavar pedig még élvezetesebbé teszi a sorozat jól ismert játékmenetét. A széria gonosz zsenije, Dr. Wily ezúttal egy a Robot University padjaiban töltött ideje alatt kidolgozott ambiciózus tervéhez tér vissza. Az ugyancsak régi találmányait felidéző Dr. Light mindeközben Double Gear rendszerének prototípusával szereli fel Mega Man-t, hogy kibővítse képességeit az előtte álló eddigi legnagyobb küzdelemre az örök békéért.

 

Új grafikai stílusával a Mega Man 11 egy 2.5 D-s világban egyesíti a gyönyörű, kézzel rajzolt pályákat és az eleven karaktereket. A játékban Mega Man képes legyőzött Robot Master ellenfelei tulajdonságait magába szívva azok fegyverét is használni. A Double Gear rendszer egyedi csavart visz a Mega Man 11 izgalmas platformer-akció játékmenetébe, számos lehetőséget biztosítva Mega Man sebességének és erejének növelésére egy szempillantás alatt. A sorozat újoncai számára számos nehézségi fokozat elérhető, így bármilyen képességű játékos elmerülhet Mega Man legújabb kalandjában.

 

Jellemzők

 

  • Az ikonikus Kék Bombázó visszatér egy teljesen új oldalnézetes kalandban.
  • A játékosoknak nyolc egyedi Robot Master főellenfélen kell átverekedniük magukat és képességeiket ellopva megmenteniük a napot.
  • Egy 2.5 D-s világban egyesíti a gyönyörű, kézzel rajzolt pályákat és az eleven karaktereket.
  • Az innovatív Double Gear rendszerrel egy szempillantás alatt tovább fokozható Mega Man sebessége és ereje.
  • A számos nehézségi fokozatnak köszönhetően bármilyen képességű játékos számára élvezhető.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz