Minecraft Favorites Pack Xbox One

Minecraft Favorites Pack Xbox One

Megjelenés dátuma: 2016. június 17.
8 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 89 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más verziók:

Más platformokon:

Termék leírás

Ha csak most kezdenéd el a Minecraft végtelen világainak felfedezését Xbox One-on, érdemes nem csak az alapjátékot megszerezni hanem rögtön némi variációs lehetőséget csempészni a játékba. Ugyanis akár a szabad építkezéssel, akár a mélyre bányászol épp a túlélőmódban, sokkal szórakoztatóbb élmény vár rád néhány vicces, vagy menő külső módosítással. Hetet meg is kaphatsz a legnépszerűbb DLC-csomagok közül, ha a Minecraft Favourites Pack-kel kiegészített változatát választod. Ezekben összesen 120 különböző karakter-külsőt találsz, öt különböző textúracsomagot, amikkel átalakíthatod a játékbeli világod kinézetét és két mash-up csomagot, amikkel ünnepi hangulatot és a Halo világát is behozhatod a Minecraftba.

A Favourites Pack tartalma:

  • Battle & Beasts Skin Pack
  • Battle & Beasts 2 Skin Pack
  • Natural Texture Pack
  • City Texture Pack
  • Fantasy Texture Pack
  • Festive Mash-up
  • Halo Mash-up

Minecraft:

Álmodtál már világot magadnak? A Minecraft világát úgy alakíthatod át, ahogy neked tetszik! Nincsenek szabályok, és csupán egyetlen feladatod van: kockákat pakolgatva kell megépítened bármit, amihez épp kedved szottyan.Megfelelő célszerszámokkal, vagy akár a puszta kezeddel elkezdheted kibányászni a nyersanyagokat a hatalmas nyílt terepen, melyekből ezután hatékonyabb eszközöket, hatalmas építményeket készíthetsz. A Creative játékmódban nincsenek határok, de ha nem csak kreativitásodat szeretnéd kiélni, kipróbálhatod a Survival játékmódot is, melyben a cél az, hogy minél tovább tartsd életben karaktered, miközben különböző ellenséges nem-játékos karakterek törnek rá az éjszaka leple alatt. Építs atombiztos menedéket, és figyelj arra is, hogy mindig legyen elég élelmed. Fejlesztheted a felszerelésedet, erősebb, hatékonyabb fegyvereket és eszközöket készíthetsz, hogy hamarabb készülj el hajlékoddal, és könnyebben verd vissza a támadásokat. A Minecraft amilyen egyszerű, olyan addiktív: akármilyen platformon is játszod, nem fogod tudni abbahagyni.

 

Minecraft többjátékos mód

A Minecraft Xbox One változatával egy konzolon, osztott képernyőn egyszerre akár négy játékos játszhat, akik további négy, más konzolon játszó játékossal együtt építhetnek vagy rombolhatnak ugyanabban a világban. A helyi többjátékos módhoz nem, az online játékhoz viszont szükséges Xbox Live Gold előizetés.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz