MONOPOLY FOR NINTENDO SWITCH

MONOPOLY FOR NINTENDO SWITCH

Megjelenés dátuma: 2017. október 31.
10 490 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 104 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Itt az ideje, hogy te uralj mindent Nintendo Switch-en!

Kedvenc családi társasjátékod a Nintendo új konzoljára is megérkezik! Fedezd fel a bámulatos 3D-s pályákat, exkluzív tokeneket és számos más meglepetést a MONOPOLY Nintendo Switch változatában!

Élvezd az új játéklehetőségeket otthon vagy útközben legfeljebb 6 játékossal! Dobd fel a játékot és rövidítsd le a játékidőt a Special Goals elemmel és változtasd meg az események menetét az Actions Card bevetésével!

A siker felé vezető út még sosem volt ilyen szórakoztató!

Válaszd ki élő tábládat

  • 3 különböző 3D-s tábla vár rád! Most végre város, vidámpark és kísértetjárta témájú táblákon élvezheted a már jól ismert és közkedvelt játékot.
  • Városod él és fejlődik! Fektess be az egyedi személyiséggel rendelkező bájos szomszédokba és figyeld, hogyan boldogulnak, miközben előrehaladsz!

Játssz bárhol, bármikor

  • A Nintendo Switch képességeinek köszönhetően bárhol élvezheted a MONOPOLY-t! Játssz otthon a TV-den vagy út közben tabletop módban és dobj a kockákkal úgy, mintha valóban a kezedben lennének.

 

A te játékod, a te szabályaid

  • Játssz úgy, ahogy csak szeretnél a MONOPOLY rajongók által világszerte kiválasztott 6 hivatalos szabály egyikével! A Speed Die mód ugyancsak elérhető, amivel gyorsabban haladhatsz a táblán.

Rövidítsd le játékidődet

  • Nincs időd egy teljes játékra? Válassz egy új küldetést az 5 Special Goals közül! Ezek a gyorsabban elérhető célok lerövidítik a játékidőt és új stratégiát igényelnek. Készülj fel a kihívásra!

Változtasd meg a szerencséd

  • Dobd fel a játékot az Action Cards elemekkel és urald a sorsodat! Húzz hármat a játék kezdetén és használd fel őket okosan a játék során, hogy gyorsabban haladj a táblán, megbüntesd ellenfeleidet, vagy plusz pénzt szerezz. Ezek az új lehetőségek még szórakoztatóbbá teszik a játékot, mint valaha!

Minél többet játszol, annál többet nyersz

  • Teljesíts kihívásokat és nyiss meg egyedi tokeneket!

Tedd magad próbára online

  • Keress más játékosokat és hívd ki őket online egy gyors meccsre vagy egy általad testreszabott játékra! Légy te a győztes és uralj mindent!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz