NBA Live 18 PS4

Más platformokon:

NBA Live 18 PS4

Megjelenés dátuma: 2017. szeptember 15.
9 499 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 94 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

 

Az EA Sports kosaras sorozata visszatért PlayStation 4-re és Xbox One-ra, az NBA Live 18 pedig egy merőben új karriermóddal kápráztatja el a sportág rajongóit. A The One során két, egészen különböző stílusú kihívással is szembenézhetsz, de hogy hol lépsz pályára, az csakis rajtad múlik. Így az NBA profi világának hiteles szimulációja vár, de a liga mellett bizonyíthatsz az utcán, ahol akár barátaiddal egy csapatot alkotva is kiállhattok az NBA legendái ellen. Akármelyik utat választod, mindkét világban tovább fejlesztheted egyedi játékosod és még több tiszteletet vívhatsz ki számára.

A The One mellett természetesen az NBA Live 18 PS4 és Xbox One kiadásaiban is visszatérnek az olyan közönségkedvenc játékmódok, mint a Frachise, ahol egy egész csapat felett veheted át az irányítást, vagy az Ultimat Team, ahol kedvedre gyűjtheted össze a kosárlabda legendáit, hogy aztán összeállítsd belőlük álmaid csapatát.

A játékmenet rengeteg új játékos-interakcióval újult meg, ráadásul a pályán kifejezheted egyedi stílusodat is, az egyedi animációkkal és tulajdonságokkal könnyedén megkülönböztetheted szupersztárod a többi játékostól. Az NBA Live 18-ban ráadásul minden korábbi epizódnál precízebben irányíthatod játékosod labdavezetés közben, védőként pedig sokkal több lehetőséged lesz szabályosan tapadni a támadókra, a megfelelő pillanatban pedig lecsapni a játékszerre. Az új, lendületalapú játékrendszereket pedig nem csak a férfiakkal próbálhatod ki, hanem a női ligában, a WNBA-ben is előnyt kovácsolhatsz belőlük.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz