NHL 18 PS4

Más platformokon:

NHL 18 PS4

Megjelenés dátuma: 2017. szeptember 15.
13 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 139 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Az NHL 18 Xbox One és PS4 kiadásaiban a jégen és a pályán kívül, csapatod irányításában kifejezheted kreativitásodat! Ezúttal eljátszhatod, mi lenne, ha a liga egy harminckettedik csapattal bővítené az amerikai profi jégkorong mezőnyét, játékoskereted összeállítása mellett megtervezheted stadionod, csapatod logóját és sok más apró részletet. Az NHL 18 PS4 és Xbox One változataiban akkor is részletesebb szimulációt találsz a sport menedzseri oldalán, ha egy, már meglévő csapat felett veszed át az irányítást, hiszen több kezdő kaliberű játékost találhatsz a draft első köreiben, de későbbi választásaid között is akadhat egy-két csiszolatlan gyémánt. A veterán játékosokkal pedig a szezon közben is megállapodhatsz egy szerződéshosszabbításról, így még jobban taktikázhatsz csapatod pénzügyeivel.

Persze a pályán is rengeteget fejlődött az NHL, így például jobban helyezkedő és az indításokkal, vagy a palánkról adott passzokkal is kreatívabban bánó csapattársakat ad a megújult mesterséges intelligencia. Támadásban számos új cselt, például láb között adott passzokat és lövéseket, illetve emeléseket vethetsz be, ezek ellen pedig új trükköket kaptak a védők is. A Defensive Skill Stick használatával például a megfelelő pillanatban szúrhatsz be ütőddel a támadó útjába, kitarthatod azt, hogy fedezz egy szöget, vagy akár seperhetsz is vele, így megnehezítve a csatárok dolgát.

Új képességeidet pedig még jobban kihasználhatod az NHL 18 új, három a három elleni meccseiben, ahol több helyed lesz cselezni és így még jobban támaszkodhatsz egyéni képességeidre. A jégkorong felgyorsult, ne maradj le Te sem!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz