Nintendo Switch Diablo III Limited Edition Bundle

Nintendo Switch Diablo III Limited Edition Bundle

Megjelenés dátuma: 2018. november 9.
136 490 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 1364 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

 A Diablo III: Eternal Collection tartalmazza a teljes klasszikus játékot, valamint minden hozzá tartozó bővítőtartalmat: azaz a Rise of the Necromancer és Reaper of Souls DLC-ket. Ráadásul azok a rajongók, akik a játékot Nintendo Switch konzolon játsszák, olyan tárgyakhoz is hozzájuthatnak, amelyek más kiadásokban nem elérhetőek. Ezek között a játékbeli bónuszok között egy sor kincset találhatnak a The Legend of Zelda sorozat világából, mint például Ganondorf Transmog páncélzata, egy Cucco állatka valamint egy arany Triforce portrékeret.  

Diablo III: Eternal Collection-ben a játékosok hét karakterosztály közül választhatnak, mint a Barbár, a Keresztes lovag, a Démonvadász, a Pap, a Halottidéző, a Boszorkánydoktor, és a Varázsló. Egy sötét, de felejthetetlen kalandra indulhatnak, amelyben démonokat kell elpusztítniuk és kincseket gyűjteniük. A kritikusok által is sokat méltatott játék elsősorban stílusával és játékmenetével ejti rabul a gamerközönséget, ráadásul tökéletes arra is, hogy akár a tévéképernyőn, akár menet közben, Nintendo Switch konzolon játsszák.  

Keresd a boltokban november 2-ától a Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switch csomagot, ami tartalmaz egy Diablo III díszítéssel ellátott konzolt és dokkolót, valamint letöltőkódot a Diablo III: Eternal Collection-höz. és tematikus hordozótáskát is.

 

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz