Nintendo Switch konzol (Használt)

Nintendo Switch konzol (Használt)

Megjelenés dátuma: 2017. március 3.
79 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 799 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Nintendo Switch konzolról

 

   

Nintendo Switch katalógus

A Nintendo legújabb konzolja, a Nintendo Switch egy- és többjátékos élményeit otthon a tévéden, vagy út közben is egyaránt élvezheted, megszakítás nélkül! A rendszer egy kézikonzol hordozhatóságát és egyszerűségét ötvözi az otthoni konzolok erejével, hogy eddig sosem látott játékstílusokban lehessen részed. A nappaliban a Nintendo Switch Dock segítségével csatlakoztathatod a konzolt választott kijelződhöz, beleillesztve a nappalid kényelmében játszhatsz akár barátaiddal és családoddal is.

A dokkolóból eltávolítva a Switch egy szempillantás alatt hordozható játékgéppé válik, a nagy fényerejű kijelző és a lecsatolható Joy-Con kontrollerek segítségével. Ez utóbbiakat a konzol két oldalára illesztve a kontroller markolatként is szolgálhat, miközben kézben tartod a Nintendo Switch konzolt, de a támaszték segítségével le is teheted a gépet, ha a vonaton, vagy repülőn játszol.

Ilyenkor akár egy-egy kezedbe foghatod a Joy-Con kontrollereket, vagy az egyiket egy játékostársnak adva út közben is helyi többjátékos módra válthattok. Emellett persze a konzolgyártó hagyományaihoz hűen egy tradicionális, ezúttal Nintendo Switch Pro Controller névre hallgató játékvezérlőt is csatlakoztathatunk.

A Nintendo Switch eddig nem látott szabadságot ad játék közben. A te konzolod, a te szabályaid.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz