Nintendo Switch Neon Red/ Neon Blue konzol

Nintendo Switch Neon Red/ Neon Blue konzol

Megjelenés dátuma: 2017. március 3.
103 900 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 1039 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Nintendo Switch előrendelői akció

Előrendelőknek ráadás kijelző törlő kendőt adunk a készlet erejéig! Elfogyott!


Minden Nintendo Switch előrendelőnk Nintendo kulcstartót választhat bolti átvétel esetén az adott üzlet készletéről, házhoz szállítás esetében pedig telefonos egyeztetés alapján, továbbá kedvezményes áron, mindössze 12 999 Ft-ért vehetik meg konzoljuk mellé a The Legend of Zelda: Breath of the Wild alapkiadását.

Az előrendelői ajándék a készlet erejéig kapható a Nintendo Switch konzolok mellé és bolti átvétel esetén az átvétel, házhoz szállítás esetében pedig a rendelés leadásának sorrendjében kerül kiszolgálásra.

 

A Nintendo Switch konzolról

 

   

Nintendo Switch katalógus

A Nintendo legújabb konzolja, a Nintendo Switch egy- és többjátékos élményeit otthon a tévéden, vagy út közben is egyaránt élvezheted, megszakítás nélkül! A rendszer egy kézikonzol hordozhatóságát és egyszerűségét ötvözi az otthoni konzolok erejével, hogy eddig sosem látott játékstílusokban lehessen részed. A nappaliban a Nintendo Switch Dock segítségével csatlakoztathatod a konzolt választott kijelződhöz, beleillesztve a nappalid kényelmében játszhatsz akár barátaiddal és családoddal is.

A dokkolóból eltávolítva a Switch egy szempillantás alatt hordozható játékgéppé válik, a nagy fényerejű kijelző és a lecsatolható Joy-Con kontrollerek segítségével. Ez utóbbiakat a konzol két oldalára illesztve a kontroller markolatként is szolgálhat, miközben kézben tartod a Nintendo Switch konzolt, de a támaszték segítségével le is teheted a gépet, ha a vonaton, vagy repülőn játszol.

Ilyenkor akár egy-egy kezedbe foghatod a Joy-Con kontrollereket, vagy az egyiket egy játékostársnak adva út közben is helyi többjátékos módra válthattok. Emellett persze a konzolgyártó hagyományaihoz hűen egy tradicionális, ezúttal Nintendo Switch Pro Controller névre hallgató játékvezérlőt is csatlakoztathatunk.

A Nintendo Switch eddig nem látott szabadságot ad játék közben. A te konzolod, a te szabályaid.

Jöhet a Nintendo Switch előrendelés?

Ha meggyőzött tégen a Nintendo legújabb, forradalmi koncepciója, rendeld elő a konzolt és kezd játszani már a megjelenés napján!

 

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz