MONSTER HUNTER GENERATIONS ULTIMATE SWITCH (Használt)

MONSTER HUNTER GENERATIONS ULTIMATE SWITCH (Használt)

Megjelenés dátuma: 2018. augusztus 28.
14 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 149 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Monster Hunter Generations Ultimate a Monster Hunter Generations kibővített változata, valamint sorozat első része Nintendo Switch-en, amiben a vadászok több szörnnyel nézhetnek szembe, mint bármelyik korábbi Monster Hunter epizódban valaha. Öltsd magadra a bátor vadász szerepét, teríts le hatalmas szörnyeket, a belőlük nyert alapanyagokból pedig készíts egyedi fegyvereket és felszereléseket! A játék több száz küldetését egyedül, vagy akár barátaiddal együtt is teljesítheted, miközben visszatekintesz a sorozat kezdetére és fejlődésére. Utazásuk során a vadászoknak meg kell küzdeniük a játék négy faluját fenyegető Fated Four tagjaival, valamint a még náluk is veszedelmese új Elder Dragonnal. A Monster Hunter Generations Ultimate a klasszikus játékmenet mellett számos újdonságot, felfedezhető területet és szörnyet tartalmaz, köztük visszatérő kedvenceket is, mint a villámgyors Zinogre és az lopakodó Nargacuga.

A játékosok első alkalommal élvezhetik a helyi és internetes többjátékos módok izgalmait három vadásztársuk oldalán akár otthon, a nagyképernyő előtt, akár handheld vagy table top módban a világ bármely pontján.

 

Jellemzők

 

  • Sosem látott mennyiségű szörny – Küzdj meg a sorozat minden korábbi részénél több fenevaddal, köztük teljesen új bestiákkal, alfajokkal a rejtélyes új Valstrax Elder Dragonnal.

 

  • Többjátékos mód – Csatlakozz három vadásztársadhoz interneten keresztül, vagy a helyi többjátékos módban.

 

  • Játssz bárhol! – A Nintendo Switch nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően akár otthon, a nagyképernyő előtt, akár handheld vagy table top módban a világ bármely pontján is élvezheted a játékot.

 

  • Új kihívások – Ez a kiadás egy új „G” küldetés szintet is tartalmaz, ami garantáltan próbára teszi a vadászok harci taktikáit ismerős bestiák még veszedelmesebb változataival szemben, melyek társaiktól eltérő mozdulataikkal és képességeikkel rendelkeznek.

 

  • Testreszabható játékmenet – Az eredeti Monster Hunter Generations keretében bemutatkozott négy Hunter Style és Hunter Arts mozdulat ebben a kiadásba további kettővel bővül, így még jobban testreszabhatod játékélményed.

 

    • Brave Style – Sikeres csapásokkal töltsd fel a megjelenő sávot, majd vess be új kitérő manővereket és pusztító sorozatokat.

 

    • Alchemy Style – Támogasd vadásztársaidat hasznos tárgyak elkészítésével harc közben.

 

  • Alapanyagszerzés és tárgykészítés – Terítsd le hatalmas bestiákat és a belőlük nyert alapanyagokból készíts a legyőzött szörnyek ihlette számtalan fegyvert és felszerelést.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz