No Man's Sky PS4

No Man's Sky PS4

Megjelenés dátuma: 2016. augusztus 10.
11 490 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 114 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Lépj a felfedzők útjára

Az ismét rendkívül népszerűnek számító űrszimulátorok műfajában is kiemelkedőt alkotott a brit HelloGames csapata, akik a No Man’s Sky PC és PS4 változataiban egy egész unvierzumot adnak nekünk játéktér gyanánt. A készítők által felállított szabályok mentén a játék egy gyakorlatilag végtelen játékteret, benne megszámlalhatatlanul sok csillagrendszert és bolygót hozott létre önállóan.

Az ismeretlen tájak megpillantása persze közel sem az egyetlen és végső célunk a No Man’s Skyban, hiszen mind a bolygók felszínén, mind a nyílt világűrben rengeteg kaland vár ránk, amiket csak akkor úszhatunk meg ép bőrrel, ha korábban kellően felkészítettük hajónkat, űrruhánkat és a többi felszerelésünket.

Hódíts meg ismeretlen világokat

Akár a saját érdeklődésedet követve ugrálsz bolygóról bolygóra, akár rögtön elindulsz a No Man’s Sky PS4 és PC verzióinak fő célja, az univerzum középpontja felé, nagy valószínűséggel egy hosszú út vár rád. Ennek során bárhová eljuthatsz, amit látsz, így bármelyik, a horizonton látható bolygóra (bármilyen töltőképernyő nélkül) elrepülhetsz és bármelyik, az égen látható csillag saját naprendszerét is felfedezheted.

Amellett, hogy minden bolygón egyedi táj fogad majd, szintén a játék által generált élővilággal is találozhatsz, az általad felfedezett fajokat pedig el is nevezheted. Továbbá rejtélyes, ősi tárgyak és építmények is csak arra várnak, hogy megtaláld őket a világban, ezek segíthetnek majd megismerni a No Man’s Sky univerzumának titkait.

Készülj fel a végtelen világűr kihívásaira

A természet és a letűnt korok nyomai mellett persze nyüzsgő emberi élet is vár majd. Az űrben hatalmas flottákkal találkozhatsz, amik persze gigantikus összecsapásokat is ígérnek, de a bolygók felszínén sem fogsz unatkozni. A helyi élővilág mellett különböző robotok is az ellenfeleid lehetnek egy-egy világot járva, így érdemes lesz folyamatosan fejleszteni mind a hajódat, mind az űrruhádat és a többi felszerelésed.

Ehhez egyrészt a felfedezéseidért kapott pénzegységeket, másrészt a bolygók felfedezése során talált nyersanyagokat is felhasználhatod, így a felfedezés öröme mellett rengeteg más haszna is van, ha eddig ismeretlen helyekre merészkedsz. Gyűjtsd össze a megfelelő felszerelést és indulj el a csillagközi utazásra, amihez hasonlót még nem láthattál!

No Man’s Sky gépigény

Hamarosan!

Jöhet a No Man’s Sky előrendelés?

Légy részese te is annak a hatalmas kalandnak, amit a No Man’s Sky már-már megszámlálhatatlanul sok helyszínre rejt! Rendeld elő most és szállj a csillagok között már a megjelenés napján!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz