Okami HD PS4

Más platformokon:

Okami HD PS4

Megjelenés dátuma: 2017. december 12.
5 790 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 57 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Az eredetileg 2006-ban megjelent, kritikusok és játékosok által elismert Okami visszatér, a közismert Sumi-e ink stílus pedig a felújított változatban még lélegzetelállítóbb élményt nyújt, kihasználva a modern konzolok erejét. Ez az új kiadás akár bámulatos 4K felbontásban is élvezhető PlayStation 4 Pro-n, Xbox One X-en és a támogatott PC konfigurációkon. Éld át a BAFTA díjnyertes Okami HD színes kalandjait!

Az Okami HD-ban a játékosok Amaterasu, a japán napistennő szerepét ölthetik magukra, aki a legendás fehér farkas, Shiranui alakjában indul küldetésére, hogy legyőzze a világ pusztasággá változásáért felelős nyolcfejű démont és zsarnok szörnyeteget, Orochi-t. A játékosoknak Amaterasu varázslatos képességeit, eszközeit, támadásait és Celestial Brush technikáit bevetve kell visszaállítaniuk Nippon földjének színekkel és élettel teli régi fényét. Utazása során Amaterasu számos furcsa és érdekes karakterrel találkozik, valamint brutális ellenfelek seregeit győzi le, hogy felszabadítsa a vidéket Orochi átka alól.

A közismert látványvilág HD felbontásban – Tapasztald meg a csodálatos Sumi-e ink stílust, ami a felújított változatban még káprázatosabb élményt nyújt, kihasználva a modern konzolok erejét.

Páratlan 4K élmény – Az Okami HD akár bámulatos 4K felbontásban is élvezhető PlayStation 4 Pro-n, Xbox One X-en és a támogatott PC konfigurációkon.

Egy legendás történet – Öltsd magadra Amaterasu, a japán napistennő szerepét, aki a legendás fehér farkas, Shiranui alakjában indul küldetésére, hogy felszabadítsa a vidéket az ördögi démon átka alól és visszaállítsa Nippon földjének színekkel és élettel teli régi fényét.

Megjelenítési lehetőségek – A játékosok választhatnak a modern szélesvásznú forma, vagy az eredeti 4:3-as képarány között.

Bónuszok és mini-játékok – Visszatérnek a eredeti játék interaktív töltőképernyői, amivel a játékosok plusz démon agyarakat szerezhetnek, melyeket aztán játékbeli tárgyakra válthatnak be.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz