PAW PATROL: ON A ROLL PS4

Más platformokon:

PAW PATROL: ON A ROLL PS4

Megjelenés dátuma: 2018. október 26.
12 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 129 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Mancs Őrjárat akcióba lendül!

Készülj fel a tappancsos mentőakcióra, ugyanis vészhelyzetet jelentettek a Kaland-öböl több pontjáról is, és csak a Mancs Őrjárat tagjai menthetik meg a napot, de kizárólag a te segítségeddel a fejtörők megoldásában és az út megtisztításában. Teljesíts 16 izgalmas kalandot és mentsd meg a városlakókat és az állatokat egyaránt a kutyusok – köztük Marshall, Chase, Everest és társaik – egyedi képességeit bevetve. Merülj el saját Mancs Őrjárat epizódjaidban a Kaland-öböl nyolc különböző helyszínén, köztük Yumi farmer farmján, Jake hegyein, a Fóka-szigeten és más területeken. A PAW Patrol: On a Roll egy szórakoztató és aranyos puzzle-platformer játék minden korosztályú gyermeknek. Veled az oldalukon a Mancs Őrjárat biztosan sikerrel jár!

 

Légy résen!

A kilátótorony a bázisod, ahol az egész Mancs Őrjárat, valamint Everest és Tracker is a rendelkezésedre áll. Játssz két különböző kutyussal minden küldetésen és találkozz a sorozat többi szereplőjével, mint például Yumi farmer és Ryder!

 

Rengeteg felfedeznivaló

Járd be a Mancs Őrjárat gyönyörűen újraalkotott világát, hajts végre bátor mentőakciókat, gyűjts rejtett kutyanasikat és hasznosítsd a kutyusok egyedi képességeit a számos minijáték során, miközben a csapatmunkáról és a polgári kötelességekről tanulsz.

 

Jellemzők

 

  • A játékban Ryder és mind a nyolc Mancs Őrjárat kutyus, valamint Everest és Tracker is szerepel.
  • Teljesíts 16 izgalmas kalandot a Kaland-öböl nyolc helyszínén!
  • Oldj meg fejtörőket a kutyusok egyedi képességeivel és mentsd meg a napot!
  • Játssz küldetésenként két különböző kutyussal!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz