Pillars of Eternity: The White March Expansion Pass PC

Pillars of Eternity: The White March Expansion Pass PC

A termék csak digitális kódot tartalmaz!

Megjelenés dátuma: 2015. szeptember 11.
2 590 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 25 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

 A kiegészítő futtatásához szükség van az idén márciusban megjelent Pillars of Eternity alapjátékra

  A Pillars of Eternity: The White March Expansion Pass tartalmazza a The White March Part I és The White March Part II kiegészítőket. Itthoni ajánlott fogyasztói ára kedvezőbb, mint a Steam-en elérhető digitális verzió csomagára.

  A The White March Part II kiegészítő még nem jelent meg, de a csomagban található kóddal természetesen ez a tartalom is automatikusan elérhetővé válik az Expansion Pass tulajdonosok számára a The White March Part IImegjelenéskor. Ez még idén télen várható.

  Pillars of Eternity: The White March Expansion Pass NEM tartalmaz lemezt, csak Steam kódot.

 

A Pillars of Eternity: The White March - Part I egy hatalmas kiegészítő, amely csak a fő történetszálat több órányi új kalanddal bővíti - a számtalan új mellékküldetés mellett. Az új küldetések és bejárható területek hozzáadása mellett az Obsidian fejlesztőcsapata további, a teljes játékot érintő fejlesztéseket is eszközölt, így például a játékos csapatát és az ellenséges egységeket vezérlő mesterséges intelligencia is alapos ráncfelvarráson esett át.

Ha korábban nem játszottál a Pillars of Eternity-vel, a The White March Expansion Pass kiváló alkalmat biztosít arra, hogy belevesd magad a kalandba, amit ez a klasszikus, hardcore szerepjáték képvisel.

 

Termékjellemzők:

  Megemelt maximális karakterszint (Level cap): Hat kalandorból álló csapatod tagjai az eddigi 12-es szint helyett most már 14-es szintre fejleszthetőek fel. Az új szintek erőteljes varázslatokkal, képességekkel és tehetségekkel bővítik a 11 különböző kaszt repertoárját.

  Új, felfedezésre váró területek: Az Icewind Dale ihlette, többnyire havas környezetet középpontba helyező kiegészítőben egy új quest hub (a küldetések felvételére szolgáló hely) mellett számos eddig nem látott küldetés és dungeon vár.

  Karakterhez kötött (Soulbound) fegyverek: A kiegészítő olyan hatalmas ereklyékkel rendelkezik, amelyek az idő előrehaladtával még erősebbé válnak. Ezek a fegyverek különféle erőket és tulajdonságokat kapnak a játék során, attól függően, hogy milyen karakterosztályhoz rendeljük őket.

  Új csapattársak: A kiegészítő első része két, vadonatúj szereplőt mutat be, akik végigkísérnek kalandjaid során. Caroc Ördöge (The Devil of Caroc), a rogue, és Zahua, a szerzetes kísérnek el küldetéseiden a The White March-ban, de az alapjátékba is visszautazhatnak veled.

  Hibrid osztályképességek és tehetségek: A különböző kasztok mostantól további - a sokoldalúságot elősegítő - lehetőségeket kapnak, és más kasztok egyes képességeit is használhatják.

  Csapat mesterséges intelligencia (Party AI): Mostantól lehetőséged nyílik rá, hogy MI szkripteket állíts be csapatodnak, így jobban figyelhetsz a kedvenc karaktereid irányítására.

  Továbbfejlesztett ellenséges mesterséges intelligencia: Ellenségeid és az életedre törő szörnyek okosabbak, mint korábban bármikor. Az új MI révén az egész játék még gazdagabbá válik a kihívások terén, a varázslatokat használó karakterek pedig a varázslatok szélesebb körét használják ellened, még pusztítóbb módon.

  Pontújraosztás (Respec): Csapatod tagjainak pontjait és szintjeit szabadon újraoszthatod bármelyik kocsmában vagy fogadóban. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít a játékosok számára, hogy szabadon kísérletezgessenek a szerepjáték rendszereivel, mely lehetővé teszi a más kaszthoz tartozó képességek használatát is. Ha nem vagy teljesen elégedett a karaktereddel, egyszerűen építsd újra az alapoktól!

 

Rendszerkövetelmények:

MINIMUM:

  Operációs rendszer: Windows Vista 64-bit, vagy újabb

  Processzor: Intel Core i3-2100T @ 2.50 GHz / AMD Phenom II X3 B73

  Memória: 4 GB RAM

  Videokártya: ATI Radeon HD 4850 vagy NVIDIA GeForce 9600 GT

  Merevlemez: 5 GB szabad terület

  Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:

  Operációs rendszer: Windows Vista 64-bit, vagy újabb

  Processzor: Intel Core i5-2400 @ 3.10 GHz / AMD Phenom II X6 1100T

  Memória: 8 GB RAM

  Videokártya: Radeon HD 7700 vagy NVIDIA GeForce GTX 570

  Merevlemez: 5 GB szabad terület

  Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz