Prey PC

Más platformokon:

Prey PC

Megjelenés dátuma: 2017. május 5.
10 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 109 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

 Prey előrendelői ajándék

 

A készlet erejéig előrendelőinknek művészeti válogatásalbumot és Cosmonaut Shotgun Csomag DLC-t adunk, amiben egy Margrave shotgun és a hozzá való lőszer tervrajzát, 2 életerőcsomagot, 3, képességek fejlesztésére használhato neuromodot, 1 Recycler Shielding Chipkészletet és kezdő tárgykészítési alapanyagokat tartalmaz.

 


 

 

 

A Prey® a díjnyertes Dishonored® sorozatot megalkotó Arkane Studios belső nézetes sci-fi akciójátéka. A Prey® keretében az első idegen erőkkel felruházott embert irányíthatod a Talos I fedélzetén. Rögtönözz, miközben átverekszed magad az idegenek által megszállt űrállomáson, az igazság után kutatva. A Prey® merészen új története egy veszélyes univerzumba kalauzol el.

A Prey® keretében a Hold kerül keringő Talos I fedélzetén ébredsz az 2032-es évben, és az emberiség megváltoztatására törekvő kísérlet alanyaként találod magad – a dolgok azonban nagyon rosszra fordulnak. Az űrállomást lerohanják az ellenséges idegenek és most rád vadásznak. Ahogy egyre mélyebbre ásol saját és a Talos I sötét titkaiban, az állomáson talált eszközökkel kell túlélned, fegyvereidet és elmezavaró képességeidet bevetve pedig legyőznöd a Typhon hordákat. A Talos I űrállomás és legénysége sorsa a Te kezedben van.

SCI-FI THRILLER

A Talos I fedélzetén semmi sem az, aminek látszik. Morgan Yu karakterével indulj a saját magad által hátrahagyott nyomok felkutatására és tudd meg az igazat a múltadról. Vajon milyen szereped lesz TranStar, és az űrállomást ostromló rejtélyes fenyegetés terveiben?

EGYEDÜLÁLLÓ HELYZET

A Hold körül keringve a Talos I űrállomás a privát űrvállalkozások csúcsát képviseli. Fedezd fel az 1960-as évek luxusát tükrözően megtervezett pazar helyszíneket, és járd be a számos titok elrejtésére kiépített, nem lineáris útvonalak sokaságát.

ELKÉPZELHETETLEN FENYEGETÉS

A Talos I-et megfertőző idegen jelenlét egy prédája levadászására kifejlett élő szervezet. Az űrállomás egyik utolsó túlélőjeként a Te feladatod, hogy véget vess az idegenek halálos támadásainak.

JÁTSSZ AHOGY SZERETNÉL

Tegyél szert idegen képességekre és fejleszd ki különböző erők kombinációját, amiket később újabb szintekre emelhetsz. Készíts praktikus tárgyakat a fedélzeten talált tervrajzok, eszközök és szerszámok segítségével, hogy felülkerekedj az utadba kerülő veszélyeken. Éld túl az elképzelhetetlen fenyegetést eszeddel és a rögtönzés képességével.

 

Prey Gépigény

 

Minimum

 

CPU: Intel i5-2400, AMD FX-8320

 

GPU: GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB

 

Memória: 8 GB

 

 

 

Ajánlott

 

CPU: Intel i7-2600K, AMD FX-8350

 

GPU: GTX 970 4GB, AMD R9 290 4GB

 

Memória: 16 GB

 

 

 

PC Haladó Beállítások

 

 

 

  • Object Detail
  • Shadow Quality
  • Texture Quality
  • Anisotropic Filtering
  • Anti-Aliasing
  • Horizontal Field of View
  • Screen Space Directional Occlusion
  • Screen Space Reflections


Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz