Project Cars (New Premium Games) PC

Project Cars (New Premium Games) PC

Megjelenés dátuma: 2016. augusztus 22.
1 890 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 18 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Slightly Mad Studios korábban már bizonyította, hogy még egy olyan címet is be tud oltani szimulátorossággal, mint a Need for Speed, de az csak délutáni pedálos moszkvicsozás volt ahhoz képest, amit a Project Cars nyújt. A már látványra is a valóság és a digitális világ határán egyensúlyozó játék eddig szinte soha nem tapasztalt hitelességű fizikával, törésmodellel és látvánnyal várja a játékost, aki single módban legalább olyan jól tud szórakozni, mint multiplayerben játszva. Sőt, a Project Cars az eddigi hagyományokkal ellentétben nem kényszerít senkit arra, hogy a ranglétra aljáról felkapaszkodva kelljen elérnie az egyre erősebb járgányokat, hanem mi magunk választhatjuk meg, hogy milyen osztályban kívánunk versenyezni.

 

A Slightly Mad Studios játékának négy alappillére van, mégpedig a Karrier, a Szóló, az Online, és a Közösség, de mindegyik elnevezés önmagáért beszél, hiszen az első kettő az egyjátékos módra, míg a másik kettő a többszereplős kapcsolatokra van kihegyezve, egymást kiegészítve. A Project Cars egyik érdekes karrier eleme a Historic Goals, ami az autóversenyzés történelmének legendáira, és a velük kapcsolatos teljesítményekre utal, ennek megfelelően hol gokartosból kell felküzdenünk magunkat a csúcsra, hol pedig három egymást követő évben kell mindenkinél jobbnak lennünk, ám akinek ez sem elég, az megpróbálhat három eltérő kategóriában is bajnoki címet szerezni. A más játékokban általában Quick Race-ként emlegetett Szóló mód gyorsversenyzést takar, de itt sem kell azt hinni, hogy csak belecsapunk, és már pörögnek is az események, mivel autónkat a minél jobb teljesítmény érdekében nem árt a legjobbra hangolni, amiben nem is akárki segédkezik nekünk. A Project Cars ugyanis megszerezte a Le Mans egyik bajnokát, a BBC csúcsműsorának, a Top Gearnek valamikor Stigjét, azaz Ben Collinst. Nos, ha ő duruzsol a fülünkbe mindenféle információkat, akkor arra igencsak érdemes odafigyelnünk.

 

Mivel autós játékról beszélünk, így kiemelt figyelmet kell szentelnünk a játékban található verdáknak, melyek egytől-egyig precízen modellezett, egyedi fizikával rendelkező, gyönyörű megjelenésű autók, legyen szó régebbi BMW M3-ról, vagy egészen modern Paganiról. A fejlesztők garantálják, hogy mindenki meg fogja találni a saját egyéniségének és vezetési stílusának leginkább megfelelő versenygépet, legyen szó utcaiból átalakított pályaautóról, vagy a Le Mans-on immáron sokadszorra győzedelmeskedő Audi valamelyik hibridjéről. De ha már a Le Mans-t említettük, akkor érdemes megjegyezni, hogy az igazán rátermettek akár valós időben is játszhatják a 24 órás megmérettetést, ami kőkemény kihívást jelent.

 

Mivel a valaha volt egyik legjobb és legrealisztikusabb autósjátékról beszélünk, ezért nem maradhat ki a kormány, váltó és pedál kombó sem, amit a fejlesztők is kiemelnek. A Project Cars messzemenőkig támogatja ezen perifériákat, így a lenyűgöző fizika úgy költözhet otthonunkba, ahogy eddig még soha nem tapasztaltuk, szinte elmosva a valóság és a virtualitás közti határokat. Sőt, a megfelelő hardverek rendelkezésre állása esetén akár 4K-ban, vagy 12K-ban (három monitorral) is játszhatjuk a játékot. Nem kétséges tehát, hogy a Project Cars messze a legjobb autós játék, amit az elmúlt években láttunk és hab a tortán az Oculus Rift támogatás.

 

Rendszerkövetelmények

Minimum

Operációs rendszer: Windows 7 64 bit és afelett

Processzor: 2,66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400/3,0 GHz AMD Phenom II X4 940

Memória: 4 GB RAM vagy több

Videokártya: nVidia GTX 260, ATI Radeon HD 5770, 1Gb VRAM

Egyéb: Folyamatos internetkapcsolat

 

Ajánlott

Operációs rendszer: Windows 7 64 bit és afelett

Processzor: 3,5 GHz Intel Core i7 3700, 4,0 GHz AMD FX-8350

Memory: 8 GB RAM vagy jobb

Videokártya: nVidia GT600 sorozat/AMD Radeon HD7000 sorozat, 2Gb VRAM

DirectX: 11

Egyéb: Folyamatos internetkapcsolat

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz