Ratchet & Clank PS4

Ratchet & Clank PS4

Megjelenés dátuma: 2016. április 30.
5 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 59 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Kedvenceikn a képernyőn és a mozivásznon is!

Három év után visszatér az Insomniac közkedvelt sorozata és végre a PlayStation 4-re látogat a Ratchet & Clank is! Az új epizód ráadásul a sorozat kezdeteire repít minket vissza, ugyanis ebben Ratchet és Clank találkozását és első közös kalandjukat élhetük át egy új értelmezésben. Mindehhez ráadásul egy egész estés mozifilm is kapcsolódik, ami a PlayStation 2-es eredetit vette alapul.

Így a Ratchet & Clank PlayStation 4-es feldolgozása sem szakad el igazán a széria alapjaitól, egy izgalmas akció-platformerre számíthatunk ezúttal is. A kezdetben kissé esetlen hősök kalandjai során őrült fegyverek arzenáljából válogathatunk, a sorozat legismertebb darabjaihoz pedig új masinák is csatlakoznak. Így például a régről ismert Groovitronnal megtáncoltathatjuk ellenfeleinket, a vadonatúj Pixelizer segítségével pedig 8-bites képpontokká robbanthatjuk, rosszakaróinkat.

Klasszikus új köntösben

A Ratchet & Clank PS4-ben egy órányi új átvezetőt is láthatünk, köztük az új ancimációs film felvételeit, amikből megismerhetjük majd Ratchet, Clank, Captain Qwark és új barátiknak történetét, amint megkísérlik megmenteni a Solana galaxist a gonosz Chairman Drek ármánykodásától. A két hős eredettörténete során új, a klasszikus játékban nem látott bolygókat fedezhetünk fel, de a régi pályákat is felfrissíti az Insomniac csapata.

Ezek végén egészen új főellenségekkel is megküzdhetünk, de több olyan új pályát is kapunk, amiken Ratchet hajójával repülhetünk, vagy éppen Clanket irányíthatjuk. Ezeket az új kalandokat pedig a PlayStation 4 képességeit maximálisan kihasználó látványvilág mellett élhetjük át, egy igazán lélegzetelállító élményt garantálva.

Jöhet a Ratchet & Clank előrendelés?

Akár a sorozat régi rajongója vagy, akár csak most ismerkedsz az Insomniac sorozatával, PlayStation 4-tulajdonosként kihagyhatatlan élményekkel vár az új Ratcher & Clank! Rendeld meg ma és vágj neki a galaktikus kalandoknak már a megjelenés napján!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz