Razer Kraken Mobile Neon Orange headset

Razer Kraken Mobile Neon Orange headset

Megjelenés dátuma: 2016. március 1.
27 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 279 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Termék leírás

A Razer Kraken Mobile arra lett kitalálva, hogy tökéletes útitársad legyen, akárhová is vezessen aznapi utad. Könnyű, kényelmes kialakításának hála hosszú távú viselet során sem okoz kellemetlenségeket viselőjének, de ennek ellenére elég robusztus modellről van szó ahhoz, hogy kiállja a mindennapok megpróbáltatásait. Ez pedig nem csupán olyan színekkel párosul, ami után mindenki megfordul az utcán, hanem erős, neodímium mágneseket használó hangszórókkal is, amik nem csupán zenehallgatáshoz, de játékhoz is kiváló hangminőséget biztosítanak a mély, magas és a köztes hangtartományokban is.

Nevéhez hűen a Kraken Mobile okostelefonokkal és tabletekkel (elsősorban iOS-en*) is kiválóan működik, a csatlakoztatható mikrofon és irányítógombok segítségével eszközünk feloldása nélkül fogadhatunk hívásokat, állíthatjuk headsetünk hangerejét, zenéinket pedig megállíthatjuk és akár ugorhatunk is a következő számra.

*: A csomagban található kábel iOS-es eszközökkel való kompatibilitást garantálja, más operációs rendszerekkel változó funkcionalitás várható. Android 4.4-es operációs rendszereket használó Samsung / Sony / LG / Xiaomi / HTC / Nexus / Blackberry eszközökkel való teljes kompatibilitást biztosító kábelcsomag kizárólag a Razer weboldalán kapható.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz