ReCore Xbox One

ReCore Xbox One

Megjelenés dátuma: 2016. szeptember 16.
8 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 89 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

ReCore előrendelői ajándék:

Előrendelőink az Xbox One-on is játszható Banjo Kazooie: Nuts n' Bolts játékot valamint 576 KByte exkluzív pólót kapnak -ajándékba a ReCore mellé! 

A Metroid Prime készítőinek új kalandja

Éld át a ReCore Xbox One-os kiadásában, milyennek is képzeli el az új generációs akció-kalandot Inafune Keiji, a Meg Man egyik alkotója, csapata, a Comcept és a Metroi Prime-on edződött Armature. Győzz le veszélyes ellenfeleket, oldj meg agyafúrt fejtörőket és szökellj át szédítő akadályok felett Joule Adams szerepében, aki egy új éden helyett az emberiség végével kénytelen szembenézni.

A játékban Joule egy borzasztó katasztrófa után indul el a Földről megkeresni az emberi faj új otthonát, ám a Far Eden bolygón több száz évnyi hibernációból ébredve azt találja, hogy a tervvel ellentétben egy nagyon is ellenséges világ vár rá. Nem elég, hogy robotikus segítői közül is rengeteg ellene fordult, még a bolygó könyörtelen klímája is komoly kihívást állít majd elé, mielőtt felépíthetné az emberiség új otthonát.

Ádáz ellenfelek és hősies segítők: ők a CoreBotok

A ReCore legérdekesebb szereplői a címben is feltűnő CoreBotok, akik ugyan hasonló magok köré épültek, mégis rengeteg különböző méretben és formában előfordulnak. Joule segítőinek Macknek, Sethnek és Duncannek hála különleges képességekhez férhetünk hozzá, amik rendkívül hasznosak lesznek a különböző harci szituációkat és platformer kihívásokat vegyítő pályákon. Az ellenséges CoreBotok pedig változatos kihívások elé állítanak majd, a három színnel jelölt robotokkal szemben pedig mindig az adott színű lőszerre kell váltanod Joule puskáján, a színkavalkádnak köszönhetően pedig egy igazán egyedi látványvilággal kápráztat el minket a ReCore.

Találj otthonra egy folyton változó világban

Far Eden egyik legizgalmasabb tulajdonsága egyben a leghalálosabb is, hiszen a bolygón folyamatosan homokviharok pusztítanak, amik minden egyes alkalommal más tájat hagynak maguk mögött. A Shifting Sands nevű területen folyton változik a táj magassága így mindig más és más pályarészeket érhetsz el, ami azt is jelenti, hogy mindig új ellenfelekkel nézhetsz szembe, ami új kincseket ígér.

Jöhet a ReCore vásárlás?

Készen állsz erre az elbűvölő kalandra? Rendeld elő Xbox One platformon és vágj neki New Eden felfedezésének!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz