Resident Evil 4 Xbox One

Más platformokon:

Resident Evil 4 Xbox One

Megjelenés dátuma: 2016. december 9.
Besorolás alatt
  • Jelenleg nincs raktáron

Más platformokon:

Termék leírás

A Resident Evil 4-ben Leon S. Kennedy-nek, az amerikai kormányügynöknek egy misztikus szekta, a Los Illuminados nyomába kell erednie, miután azok elrabolják az elnök lányát. Leon útja egy európai faluba vezet, ahol elképzelhetetlen rémségekbe fut, miközben megpróbálja felgöngyölíteni a misztikus ügy szálait.

Az intenzív, zsigeri harcokra kiélezett epizód a Resident Evil saga azon fejezete, amely forradalmasította a legendás széria játékmenetét. A Resident Evil 4 tömve van hátborzongató, akciódús, tömeges összecsapásokkal, melyek révén ebben az epizódban találhatók meg a sorozat meghatalmasabb, legintenzívebb csatajelenetei.

Legendás látványvilág – A Resident Evil 4 lenyűgöző látványvilággal és művészeti stílussal


„Separate Ways” epilógus – Játssz Ada Wongként abban az öt extra fejezetben, melyek a történetet egy teljesen új oldalról mutatják be!


Megnyitható kosztümök – Szerezz meg egyedi öltözeteket a karaktered számára, mint például Leon R.P.D. egyenruháját, vagy Ashley középkori páncélját


Mercenaries játékmód – Egy új, különleges játékmód, ahol olyan rajongói kedvenceket irányítva szállhatsz szembe a hordákban érkező ellenfelekkel, mint Wesker vagy épp Hunk


Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz