Rise of the Tomb Raider Xbox 360 (Használt)

Más platformokon:

Rise of the Tomb Raider Xbox 360 (Használt)

Megjelenés dátuma: 2015. november 13.
6 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 69 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Hope’s Bastion Pack tartalma:

 

  • Az új Hope’s Bastion öltözet Lara karakterére, ősi, a Bizánci Birodalom korából származó láncinggel és bőr páncélzattal, amit Lara rejtett sírokból gyűjtött össze. A Hope’s Bastion felszerelés Lara feltöltött nyíllövéseit is erősíti.
  • A Wreckoner harci balta kinézet
  • Egy kártyacsomag, benne a ritka Juggernaut gyűjthető kártyával, ami minden legyőzött ellenfél után egy rövid ideig további páncélzatot ad Larának

A Crystal Dynamics folytatja a 2013-as reboot történetét a Rise of the Tomb Raiderben. A fiatal Lara ezúttal több helyszínre utazik, kötzük Szibériába, ahol egy a XIII. században épített, mára azonban várost felkutatni. Az előző részben játszódó történet eseményeit ugyanis a külvilág hitetlenkedve fogadja, miután Lara kijut a szigetről, és megosztja tapasztalatait. Ezért újabb expedícióra indul, hogy további bizonyítékokat gyűjtsön. Az új rész a korábbinál részletesebb tárgykészítési rendszert tartalmaz, amihez Larának a környezetéből kell megszereznie az alapanyagokat. Ebben nagy szerepe lesz a vadászatnak, az állatok viselkedése azonban változik a környezet és a napszakok dinamikus változásai hatására. A 2013-as Tomb Raidernél egy fokkal kevesebb segítséget kapunk majd a fejtörők során, sőt, Lara szerepében magunknak kell majd megfejtenünk egy ősi nyelvet is.

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz