Saints Row Gat Out of Hell First Edition PC

Saints Row Gat Out of Hell First Edition PC

A Saints Row IV önmagában is játszható kiegészítője, ami a korábbi rlszekhez hasonlóan őrült történettel folytatja a szériát.

Megjelenés dátuma: 2015. január 23.
5 999 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 59 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Miután a Sainzs Row IV-ben a Third Street Saints bosszút állt a földönkívülieken világuk  elpusztításáért, nehéz lett volna megmondani, milyen, még ennél is őrültebb kalandba keveredhetne a banda. A Volition-nél viszont nem mennek a szomszédba egy őrült ötletért, - például egy musical-betétért Sátán főszereplésével - így a következő, önmagában is játszható kiegészítőben, a Gat out of Hell-ben a korábbi részekből ismerős Johnny Gat és Kinzie Kensington (akár kétfős kooperatív módban is) alászállnak a pokolba, hogy megmentsék a Saints vezetőjének lelkét. Mivel a negyedik rész óta a Saints Row inkább hasonlít egy szuperhős-játékra, mint egy tipikus gengsztertörténetre, nem meglepő, hogy a Saints Row IV-ből ismerős szuperképességek visszatérnek, az angyal-ördög tematikának megfelelő változtatásokkal. Ezekhez hasonlóan új, az alvilághoz tökéletesen illő fegyverek is helyet kapnak majd a játékban, hogy a szabadon bejárható, és tennivalóval bőven megszórt pokolban egy percig se unatkozhassunk. A sorozat régi rajongóinak további jó hír, hogy a Volition ígérete szerint a Gat out of Hellben végre bosszút állhatunk az áruló Dexen.

A First Edition-ben megtalálható a „Devil’s Workshop Pack” DLC, amely a Shakespeare’s Skull (Shakespeare koponyája) fegyvert, valamint Gat és Kinzie számára a Saints Wings (Szentek Szárnyai) skint tartalmazza.

Rendszerkövetelmények:

MINIMUM:
Operációs Rendszer: Windows Vista (x86 vagy x64)
Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600 | AMD Athlon II x3
Memória: 4 GB RAM
Videókártya: NVIDIA GTX 260 | AMD Radeon HD 5800 series
DirectX: 10-es verzió
Szabad tárhely: 10 GB

AJÁNLOTT:
Operációs Rendszer: Windows 7 (x86 vagy x64)
Processzor: Intel i3 2100T | AMD Phenom II x4 vagy jobb
Memória: 4 GB RAM
Videókártya: NVIDIA GTX 560 | AMD Radeon HD 6800 series vagy jobb
DirectX: 11-es verzió
Szabad tárhely: 10 GB

A fentiek csupán előzetes rendszerkövetelmények, a játék megjelenéséig változhatnak.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz