Saints Row IV Re-Elected+Gat Out of Hell First Edition PS4

Más platformokon:

Saints Row IV Re-Elected+Gat Out of Hell First Edition PS4

A Saints Row IV az összes eddig megjelent DLC-vel, és annak önmagában is játszható kiegészítője egy csomagban, ami a korábbi rlszekhez hasonlóan őrült történettel folytatja a szériát.

Megjelenés dátuma: 2015. január 23.
5 790 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 57 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Saints Row IV-ben a Szentek fejét választották meg az Egyesült Államok elnökének. De a Szentek csak most indulnak be igazán.

A Saints Row sorozatra jellemző féktelen őrület újabb csavart kap a katasztrofális idegen megszállással, ahol a Szentek a földönkívüliek bizarr Steelport szimulációjába kerülnek. Használj rettenetes szupererőket, és szabadítsd fel az emberiséget az idegen Zinyak szellemi fogságából. Menekülj el a szimulációból, amely csapdába ejtette a Szentek tagjait, vagy halj meg, miközben próbálkozol.

A Saints Row IV: Re-Elected-del a játékosok most először élvezhetik újgenerációs konzolokon a kasszasiker cím őrületes humorát.

A kiadás tartalmazza az új, Saints Row: Gat Out of Hell kiegészítőt!

A Saints Row IV űrutazós bohóckodása után sok rajongó kérdezte, hogy ezek után mi jöhet még. A válasz? Lődd fejbe az Ördögöt! Irányítsd Johnny Gatot vagy Kinzie Kensingtont, ahogy darabokra szedik a Poklot, hogy megmentsék a Szentek vezetőjének lelkét. Történelmi ikonok, régi barátok, még régebbi ellenségek, egy beszélő fegyver, egy teljes hosszúságú musicalbetét, és csomó egyéb más móka vár a nyílt világú bővítményben, amely a Saints Row: Gat Out of Hell.

 

A First Edition-ben megtalálható a „Devil’s Workshop Pack” DLC, amely a Shakespeare’s Skull (Shakespeare koponyája) fegyvert, valamint Gat és Kinzie számára a Saints Wings (Szentek Szárnyai) skint, a „Plague of Frogs” csomagot: Infernal Guard (Alvilági őr) és a Hellish Princess (Pokoli hercegnő) kosztümöket, valamint a Lil’ Croaker Frog Launcher (Kis Brekegő békavető) fegyvert  tartalmazza.

Tartalmazza az eredeti Saints Row IV játékot az összes megjelent Season Pass-szal és DLC-vel.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz