ScreamRide Xbox One (Használt)

ScreamRide Xbox One (Használt)

Megjelenés dátuma: 2015. március 6.
2 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 29 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A ScreamRide a vidámparképítős játékok örökségéből táplálkozik, de valamivel őrültebb, mint amihez hozzászoktunk. A játék közeljövőben játszódik, ahol kísérleti jelleggel építhetünk különféle vidámparkba való játékokat, főleg hullámvasutakat, majd ezeket ki is próbálhatjuk. A célunk természetesen nem más, mint hogy tesztalanyainkat minél hangosabb sikításra késztessük, de figyelembe kell vennünk, hogy az általunk megálmodott szerkezet nem feltétlenül bír ki akármilyen erőhatást.
Ha valamit elnézünk, ugyanis az utasok elkezdenek kirepülni ülőhelyeikről, de az is megtörténhet, hogy az egész szerkezet szétesik, a szétrepülő darabok pedig további pusztítást okoznak. A rombolás egyébként fontos eleme lesz a ScreamRide-nak, a játékban olyan feladatunk is lesz, ahol az egyik játék gömbalakú kabinját kell átlőnünk néhány karikán.
A fejlesztő Froniter rezüméjében olyan címek szerepelnek, mint az Elite: Dangerous, a Kinectimals, a RollerCoeaster Tycoon 3, vagy a Zoo Tycoon. Mindenki kösse be magát.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz