Sims 4 Bundle 2 (Kiegészítő) PC

Sims 4 Bundle 2 (Kiegészítő) PC

A játékhoz a The Sims 4 (külön kapható) és minden frissítése szükséges!

Megjelenés dátuma: 2015. november 6.
6 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 69 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más verziók:

Más platformokon:

Termék leírás

A termék telepítéséhez internetkapcsolat szükséges.

Simjeid túrázni indulhatnak egy egészen új helyszínen, vagy otthon maradva áthívhatják barátaikat egy közös főzésre felturbózótt konyhájukban, vagy gy igazán kísérteties bulira is!

  • További játéklehetőségek a The Sims™ 4-ben – tartalma 1 játékcsomag és 2 cucc-csomag:
  • The Sims™ 4 Cool Kitchen Stuff
  • The Sims™ 4 Outdoor Retreat Stuff
  • The Sims™ 4 Spooky Stuff
  • The Sims™ Cool Kitchen – Merülj el Simjeiddel a konyhaművészetben és turbózd fel konyhájukat új, modern cuccokkal! Az új fagylaltkészítővel pedig őrült új recepteket alkothatsz, amikkel lenyűgözheted, vagy el is kergetheted Simed barátait. Ha pedig vendégeket hívsz, tegyél róla, hogy Simed jól is nézzen ki! Válogass az új haj-és ruhastílusok közül!

 

  • The Sims™ 4 Outdoor Retreat – Irány a vadon! Simjeid egy egészen új kalandra indulhatnak az erdőben, ahol a túrázás és a táborozás minden örömét és viszontagságát átélhetik a Sims 4 új helyszínén, Granite Fallsban. Válaszd ki a tökéletes sátrat és ültesd túracuccokba öltöztetett Simjeid a tábortűz mellé! A sütögetés mellett persze a kísértet-sztorik és a csillagképek nézegetése sem maradhat el.

 

  • The Sims™ 4 Spooky Stuff – Kerülj hallooweeni hangulatba és rendezd meg a Simek leghátborzongatóbb buliját! Az új tökfaragó állomásnak köszönhetően Simjeid kiélhetik a kreativitásukat és az alkalomnak megfelelően díszíthetik fel a házat. Persze nem lenne igazi egy ilyen buli ijesztő és mókás jelmezek nélkül, így ezekből is jó néhányat tartalmaz a csomag, de megkínálhatod vendégeidet a cukorkás tálból, amiben nem csak édesség, hanem egy-két ijesztő dolog is lapul.

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz