South Park: The Fractured but Whole SWITCH

Más platformokon:

South Park: The Fractured but Whole SWITCH

Megjelenés dátuma: 2018. április 24.
18 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 189 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A csendes kis hegyi városka, South Park utcáit sötétség borítja be, de egy új erő van megszületőben a gonosz visszaverésére. Szuperhősök kis csapata emelkedik fel egy éjszakai dögevő vezetésével, hogy kivigyék South Park társadalmának szemetét.

 

A gyerekek ismét szuperhős jelmezbe bújnak és Cartman eltökélt, hogy a Mosómedve és Társai csapatot a világ legnagyobb szuperhős csapatává változtassa, az ördögi Káosz Professzor pedig egy gonosz tervvel igyekszik eltakarítani az útból a hősöket, akiknek csapatként kell együtt dolgozniuk, hogy legyőzzék a városra törő terrort és káoszt.

 

A 25 díjat nyert South Park™: The Stick of Truth™ folytatása, a South Park™: The Fractured but Whole™ az eredeti South Park sorozatot is készítő Trey Parker és Matt Stone gondozásában készül.

 

A játékosok ismét az Új Srác bőrébe bújhatnak. A Mosómedve és Társai legújabb tagjaként megalkothatod saját szuperhősödet, kitalálhatod történetedet és szupererőidet bevetve megmentheted South Park városát. Csak ezek után foglalhatja el a helyét a valaha volt legjobb szuperhős csapatnak szánt helyen a Mosómedve és Társai és szerezheti meg jól megérdemelt mozis szerződését. A káoszban úszó városban Mosómedve és Társai fellépnek, hogy megmentsék a napot!

 

Jellemzők

 

 • SOUTH PARK BÁRHOL, BÁRMIKOR
  A mértéktelenül sértő szuperhős kaland megérkezett a Nintendo Switchre. Élvezd a teljes South Park: The Fractured But Whole kalandot bárhol és bármikor!
 • KIDERÜL A HŐS EREDETE
  Minden hősnek van története. Űrlény vagy, high-tech csoda, vagy egy genetikailag módosított ember? Készítsd el egyedülálló kosztümödet, találd ki történetedet, alkosd meg egyedi szupererőidet és válj a hőssé, akire a városnak szüksége van.

 

 • FEDEZD FEL SOUTH PARK VÁROSÁNAK ÉJSZAKAI OLDALÁT
  Nem csak új helyszínekkel és karakterekkel bővült South Park, de amikor lemegy a nap, eluralkodik a káosz és pusztítás, majd életre kell South Park sötét oldala. Éjszaka egy teljesen új világ tárul eléd, ahol alteregódnak minden erejét be kell vetnie, hogy megmentse a várost.

 

 • MOSÓMEDVE ÉS TÁRSAI, GYÜLEKEZŐ!
  Állítsd össze 13 főből álló Mosómedve és Társai csapatodat olyan tagokból, mint például Mysterion, Az Emberi Papírsárkány és maga a híres Mosómedve. Egyesítsd a Mosómedve és Társai csapat tagjainak erejét és takaríts el minden utadba kerülő ellenfelet és győzd le az ördögi erőt, ami South Park városára vetette csápjait.

 

 • EGY BOTRÁNYOS RPG KALAND
  A teljesen új dinamikus harcrendszer új lehetőségeket kínál a tér és idő manipulálására a csatatéren, az átalakított gyűjtögető és barkácsoló rendszer nyújtotta szabadságnak köszönhetően, pedig kifejlesztheted és tovább csiszolhatod képességeidet a játék során. Találd meg az elrejtett kincseket és a recepteket követve készítsd el saját botrányos felszerelésed.

 

 • AUTENTIKUS SOUTH PARK ÉLMÉNY
  A várva várt folytatásban több mint kétszer annyi tartalom kapott helyet, mint a South Park™: The Stick of Truth™ -ban. A Trey Parker és Matt Stone által készített, írt, rendezett és szinkronizált South Park™: The Fractured but Whole™ egy autentikus, interaktív South Park élmény – röhejes, botrányos és veszettül szórakoztató. Minden nagyobb, hosszabb és még mélyebb, mint volt. Gyere el South Park városába és érezd jól magad!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz