Star Ocean: Intergrity and Faithlessness PS4

Star Ocean: Intergrity and Faithlessness PS4

Megjelenés dátuma: 2016. június 28.
4 790 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 47 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A STAR OCEAN, az epikus sci-fi szerepjáték-saga végre visszatér a sorozat ötödik epizódjával! Az új fejezetet ezúttal is a tri-Ace csapata készíti, a szereplőket pedig a legendás akiman, azaz Akira Yasuda tervezte.

A Pángalaktikus Föderáció küldetésének teljesítésének küszöbén áll: a béke és a rend korszak hamarosan beköszönthet a galaxisban, ám a háború írmagjait a Földtől 6000 fényévnyire találatható Faykreed-bolygón már elvetették, így a csillagok tengerében egy új történet bontakozik ki, a második és a harmadik STAR OCEAN-epizód közé ékelődve.

Utazás egy határtalan világba

Lépj át a csatákból a dinamikus átvezetők világába valós időben – az új epizódban a történet, a felfedezés és a csaták közti határvonal elmosódik. Az új rendszernek hála a játékosok a fantasztikus világok, a személyes történetek, az emlékezetes karakterek világából nem szakadnak ki a harcok és az átvezető videók fűszerezte történet követése során.

A valós idejű harc evolúciója

Kerülj testközelbe az ellenfelekkel, vagy távolodj el tőlük, és vess be halálos kombókat, különleges támadásokkal fűszerezve, vagy épp válts szabadon a számtalan játszható karakter között, és használd ki egyedi képességeiket.


Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz