Star Wars Battlefront II Xbox One

Más platformokon:

Star Wars Battlefront II Xbox One

Megjelenés dátuma: 2017. november 17.
14 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 149 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Star Wars Battlefront II előrendelői ajándék
A készlet erejéig mindnen előrendelőnk Star Wars™ Battlefront™ II: The Last Jedi™ Heroes DLC-t kap ajándékba, amivel Kylo Ren és Rey külsejét alakíthatjatok az év végén bemutatkozó Star Wars: Az utolsó jedik című filmben látható külsőkre, illetve a két-két hőshöz is kaphattok egy-egy új képességet.


A Csillagok háborúja univerzumán alapuló egyik legnépszerűbb akciójáték-sorozat immár második alkalommal tér vissza az EA elképesztő látványvilágot lehetővé tévő Frostbite motorjának használatával, a Star Wars Battlefront II pedig gyakorlatilag minden szempontból nagyobb és jobb, mint elődje.

Ezúttal ugyanis egy dedikált, történetközpontú kampány is a játék részét képezi, amiben ráadásul formabontó módon nem a lázadók, hanem a Birodalom romjain felépülő Első Rend szemszögéből élhetünk át izgalmas csatákat. Az elit katonákból álló Inferno Squad mellett viszont olyan legendás hősök és nemrég bemutatkozott gonoszok bőrébe is bújhatunk, mint Luke Skywalker, vagy Kylo Ren.

Ráadásul a többjátékos mód is rengeteg újdonsággal bővül, például már nem csak a IV. és VI. rész időszakában csatározhatunk, hanem mindhárom trilógia eseményeit feldolgozza majd a Star Wars Battlefront II. A Battlefield-szériáról elhíresült DICE munkáját pedig nem csak Jade Raymond (Assassin's Creed-sorozat) új csapata, a Motive segíti majd az egyjátékos mód kapcsán, hanem a Burnout-játékokról ismert Criterion is, akik a járművek, például a visszatérő űrcsaták legendás hajóinak viselkedéséért felelnek. Így a negyven évnyi Star Wars legendás helyszínein, a Yavin IV-től a Starkiller bázisig nem csak olyan legendás karaktereket vihetünk csatába, mint Darth Maul, vagy Han Solo, hanem olyan jól ismert hátasokat, mint a Hoth tauntaunjai, hanem ismert hajókat, mint az Ezeréves Sólyom is megkaptunk.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz