State of Decay 2 Xbox One

State of Decay 2 Xbox One

Megjelenés dátuma: 2018. május 22.
8 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 89 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Hogyan fogsz túlélni?

 

A holtak feléledtek, a civilizáció összeomlott. A zombikat a hadsereg sem tudta megállítani, és most rajtad múlik, hogy túlélők csoportjával közösséget építs barátaid oldallán – egy poszt-apokaliptikus világban, ahol minden döntés számít, és ahol te határozhatod meg, mit jelent túlélőnek lenni.

 

Négyfős Kooperatív Multiplayer

  • Építs közösséget, és hívd meg akár három barátodat*, hogy együtt váljatok túlélőkként egy zombikkal teli, nyílt világban. Emberi ellenséggel is találkoztok, és nektek kell beszerezni minden felszerelést az életben maradáshoz.

 

RPG előrehaladás egy nyílt világban

  • Bázist építhetsz, fejlesztheted karaktereid képességeit, és beoszthatod az erőforrásokat, hogy csoportként éljétek túl ezt a poszt-apokaliptikus világot.
  • Fejleszd a túlélők képességeit, és erősítsd a közösséget.

 

Döntéseid befolyásolják a történetedet

  • Minden döntésednek hosszútávú következményei vannak, amikkel szembe kell nézned. Végül talán meglepő lesz, milyen módszerekkel vagy képes túlélni.

 

 

Elérhető Xbox One-ra és Windows 10-re Xbox Play Anywhere játékként.

Feljavítva Xbox One X konzolra

*Xbox Live Gold tagság szükséges az online multiplayerhez Xbox One konzolon (külön kapható). Egyszerre csak egy eszközön játszható. A Windows 10-es PC rendszerkövetelmények játékonként változhatnak. Az Xbox One X funkciók egy tartalmi frissítésben várhatóak. Lásd xbox.com/enhanced. A különböző fejlesztett tulajdonságok játékonként eltérhetnek.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz