STREET FIGHTER 30TH ANNIVERSARY COLLECTION SWITCH

Más platformokon:

STREET FIGHTER 30TH ANNIVERSARY COLLECTION SWITCH

Megjelenés dátuma: 2018. május 29.
14 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 149 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Ünnepeld meg az ikonikus Street Fighter sorozat 30. évfordulóját árkád hagyatékának tökéletes gyűjteményével a Street Fighter 30th Anniversary Collection keretében! Ez a tartalmas csomag egy a széria történetének 12 legkiemelkedőbb részéből álló antológia: Street Fighter, Street Fighter II, Street Fighter II: Champion Edition, Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter III, Street Fighter III: 2nd Impact és Street Fighter III: Third Strike.

 

A gyűjtemény továbbá feljavított internetes játékélményt biztosít a sorozat négy részéhez: Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter III: Third Strike. A Street Fighter játékosok újra átélhetik a klasszikus árkád élményt a CPU ellenfelekkel küzdve, vagy összecsaphatnak barátaikkal is interneten keresztül, hogy próbára tegyék harci képességeiket. A széria rajongói továbbá elmerülhetnek a Street Fighter 30 éves történelmében a hatalmas Museum mód részletes karakterleírásaival, sosem látott művészeti rajzaival, interaktív idővonalával, zenelejátszójával és más tartalmaival.

 

Jellemzők

 

  • Ünnepeld meg a legikonikusabb verekedős sorozat 30. évfordulóját – A nagysikerű, több mint 39 millió példányban elkelt sorozat visszatér 30. évfordulója megünneplésére egy 12 árkád klasszikust tartalmazó csomaggal.

 

  • Fedezd fel újra a videójátékok történelmét meghatározó címeket – A kollekció tartalmazza többek között az 1987-ben megjelent eredeti Street Fighter-t, melyben először mutatkozott be a világ két legismertebb hőse, Ryu és Ken. Az ezt követő Street Fighter II volt az első 1-1 elleni játék, mely lehetőséget adott a játékosoknak karakterük – köztük a sorozat legerősebb hölgye Chun-Li – kiválasztására. A Street Fighter III folytatta a széria számozott részeinek sorát, amiben első alkalommal kapott helyet a hárító támadás.

 

  • Új lehetőségek és internetes játékmódok – Látogasd meg újra a sorozat történelmi pillanatait fedezd fel az interaktív idővonalon keresztül az eseményeket, amik a világ vezető verekedős játéksorozatának megszületéséhez vezettek. Nézegess káprázatos koncepciós rajzokat és tudj meg kevésbé ismert tényeket minden játékkal kapcsolatban.

 

  • Verekedd át magad a nosztalgián – Görgess át a karakterleírásokon és tudj meg új részleteket kedvenceidről, miközben a sprite-okban és animációkban gyönyörködve figyeled, hogyan változott a sorozat az évek során.

 

  • Idézd fel a zenéket – Dőlj hátra és élvezd a Street Fighter legemlékezetesebb dallamait a gyűjteményből a zenelejátszóval!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz