Street Fighter V PC

Más platformokon:

Street Fighter V PC

Megjelenés dátuma: 2016. február 16.
7 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 79 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

LEÍRÁS:

A STREET FIGHTER® V-tel visszatér a legendás verekedős sorozat! A káprázatos grafikának köszönhetően az új World Warrior-generáció harcosai páratlan részletességgel jelennek meg, miközben az izgalmas, mégis könnyen kezelhető harcrendszer a kezdőknek és a veteránoknak egyaránt sok-sok órányi szórakozást ígér. Hívd ki barátaidat online, küzdj offline, vagy harcolj a dicsőségért a Capcom Pro Tour versenyein!

 

A dicsőséghez vezető út itt kezdődik: TÖRJ A CSÚCSRA!

 

JELLEMZŐK:

 

·         Új és visszatérő karakterek: Visszatérnek az olyan klasszikus közönségkedvencek, mint Ryu, Chun-Li, Charlie Nash és M. Bison! A harcosok névsora számos új, és korábbról már ismert karakterrel gazdagodik, így a játékosok rengeteg, egymástól gyökeresen eltérő harcstílusok skálájáról válogathatnak.

·         Új stratégiák és harcrendszerek: A könnyen kezelhető új harcrendszer központi eleme a V-Gauge és az EX Gauge, melyek egy minden játékos által élvezhető, példátlan stratégiai mélységet adnak a sorozat legújabb tagjának.

·         V-Trigger: Egyedi képességek, amelyek a teljesen feltöltött V-Gauge-t használva lehetővé teszik, hogy gyökeresen megváltoztasd a bunyók kimenetét.

·         V-Skill: Sajátos karakterképességek, amelyek bármikor előhívhatóak.

·         V-Reversal: Egyedi ellentámadások, amelyek a V-Gauge egy részét használják fel.

·         Critical Arts: Erőteljes támadások, amelyek teljesen lemerítik az EX Gauge-t.

·         PC és PS4 platformok közti online játék: A sorozat történetében először eltöröltük a gamerek közötti határokat, így az online közösség tagjai – platformtól függetlenül – küzdhetnek meg egymással, lehetővé téve az új rivalizálások születését.

·         Újgenerációs látványvilág: Az Unreal Engine 4 fejlett technológiája a realizmust és a újgenerációs látványvilágot új magasságokba röpíti, így a sorozat legújabb tagja minden idők legszebb és leginkább magával ragadó Street Fighter játéka.

·         Törj a csúcsra!: A hivatalos ranglisták nyomon követik a játékosok karrierjeit, és integrálva vannak a Capcom Pro Tourral, a versenyszerűen űzött verekedős játékok első osztályának „törzshelyével”. És ez még nem minden! Kövesd az - egyebek mellett - új harcosokra, helyszínekre, és funkciókra vonatkozó, jövőbeli bejelentéseinket.

 

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK:

 

Minimum rendszerkövetelmények: Windows 7 64-bit / Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz processzor / 6 GB RAM / NVIDIA® GeForce® GTX 480, GTX 570, GTX 670, vagy jobb videokártya / DirectX 11 / Szélessávú internet hozzáférés / DirectX kompatibilis alaplapi chipset vagy dedikált hangkártya

 

Ajánlott rendszerkövetelmények: Windows 7 64-bit / Intel Core i5-4690K @3.50GHz processzor / 8 GB RAM / NVIDIA® GeForce® 960 videokártya / DirectX 11 / Szélessávú internet hozzáférés / DirectX kompatibilis alaplapi chipset vagy dedikált hangkártya

 

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz