Super Smash Bros. for Wii U (Használt)

Super Smash Bros. for Wii U (Használt)

Megjelenés dátuma: 2014. november 28.
6 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 69 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A Super Smash Bros. széria negyedik és ötödik része teszi tiszteletét a Nintendo aktuális konzoljain, a Wii U-n és a 3DS-en.

Ahogy azt megszokhattuk, a verekedős játékban a Nintendóhoz köthető különböző karakterek jelennek meg, és természetesen ezúttal is bővül azok sora, akikkel belevethetjük magunkat az akcióba. Ezúttal olyan új arcokkal találkozhatunk, mint a Xenoblade Chronicles főhőse, Shulk, Lucina és Robin a Fire Emblem: Awakeningből, vagy a Wii Fit Trainer és az Animal Crossing Villagere. Mellettük feltűnnek olyan játéktörténeti ikonok is, mint Pac-man, vagy Mega Man.

A Smash Bros. megszokott játékmódjai mellett újakkal is találkozhatunk, ilyen például a Solo módban először játszható Target Blast, ahol egy bombát kell megütnünk úgy, hogy a tíz másodperccel később következő robbanás minél több blokkot érjen el a pályán, ezzel minél több pontot hozva nekünk. De ott van például a 3DS- exkluzív Smash Run, ahol öt perc áll minden játékos rendelkezésére, hogy egy nagy kiterjedésű pályán a CPU által irányított amit aztán magával vihet a valós játékosok elleni csatába.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz