SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET Xbox One

Más platformokon:

SWORD ART ONLINE: FATAL BULLET Xbox One

Megjelenés dátuma: 2018. február 23.
Besorolás alatt
  • Jelenleg nincs raktáron

Más platformokon:

Termék leírás

Válj a Gun Gale Online hősévé a SAO sorozat legújabb, Sword Art Online: Fatal Bullet című epizódjában! A Gun Gale Online változatos tájai, valamint egyedi és valósághű környezete leginkább egy sci-fi filmre emlékeztet, számos választható fegyverrel és harcstílussal. Találkozz az eredeti Sword Art Online regények, animék és korábbi játékok karaktereivel, miközben beutazod ezt a hatalmas és lehengerlő világot! Légy te a főhős, küzdj meg ellenfeleiddel új fegyvereket bevetve és alakítsd kedved szerint a játékmenetet új képességekkel!

Üdvözlünk a fegyverek világában – A Sword Art Online II világa, a Gun Gale Online látványos és változatos tájai csak arra várnak, hogy felfedezd őket, miközben átéled a sorozat alkotója, Reki Kawahara közreműködésével megírt történet eseményeit.

Lehengerlő Grafika – Járd be a Dimps által fejlesztett játék az Unreal Engine 4 révén rendkívül realisztikus helyszíneit!

Barát vagy ellenség – Nézz szembe brutális ellenfelekkel más játékosok oldalán, vagy küzdj meg más játékosokkal a 4-4 elleni harcokban.

Valósághű fegyverek – Számos egyedülálló és gyönyörűen megtervezett fegyver, valamint egyedi képesség között válogathat

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz