Bezár

A kosár jelenleg üres!

Szállítás és visszaküldés

Szállítás, az áru kézbesítése

Megrendelés után a regisztrációnál megadott email címre automatikus email küldünk (ez tartalmazza a megrendelt termék, termékek felsorolását, mennyiségét, árát, a kiszállítás módját, számlázási és szállítási nevet, címet, a szállítási költséget és a küldemény átvételekor a futárnak fizetendő végösszeget). Ha a megrendelt terméked időközben elfogyott, arról telefonon, vagy elektronikus úton értesítünk. Kiszállítás kizárólag belföldön lehetséges, külföldi megrendeléseket házhozszállítással nem áll módunkban teljesíteni.
A szállítás költség csomagonként Szoftverek, Kiegészítők és bármilyen Konzol játékgép esetében 15 000 Ft rendelési érték alatt +990 Ft, felette ingyenes. Kivételt képeznek az 55 hüvelykes vagy nagyobb képátlójú televíziók, ezekre 3200 Ft szállítási díjat számítunk fel. A szállítást a Trans-O-Flex vagy a Royal futárszolgálat végzi hétköznaponként munkaidőben. Rendeléssel kapcsolatos információkért hétköznaponként 9:00-16:00 óra között keresd ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@576kb.hu e-mail-címen.

Ünnepi szállítási információk

Karácsony közeledtével a megnövekedett rendelésszám miatt a rendelések feldolgozása a megszokottnál tovább tarthat. A 2019. 12. 15. éjfél után leadott rendelések december 24-ig történő kézbesítését, vagy üzletbe történő kiszállítását már nem tudjuk garantálni. Ezen rendelések teljesítésére várhatóan 2020. év elején kerít sort futárszolgálatunk. Megértésüket köszönjük és boldog ünnepeket kívánunk!