Bezár

A kosár jelenleg üres!

Szállítás és visszaküldés

Szállítás, az áru kézbesítése

Megrendelés után a regisztrációnál megadott email címre automatikus email küldünk (ez tartalmazza a megrendelt termék, termékek felsorolását, mennyiségét, árát, a kiszállítás módját, számlázási és szállítási nevet, címet, a szállítási költséget és a küldemény átvételekor a futárnak fizetendő végösszeget). Ha a megrendelt terméked időközben elfogyott, arról telefonon, vagy elektronikus úton értesítünk. Kiszállítás kizárólag belföldön lehetséges, külföldi megrendeléseket házhozszállítással nem áll módunkban teljesíteni.
A szállítás költség csomagonként Szoftverek, Kiegészítők és bármilyen Konzol játékgép esetében +990 Ft. Kivételt képeznek az 55 hüvelykes vagy nagyobb képátlójú televíziók, ezekre 3200 Ft szállítási díjat számítunk fel. A szállítást a Trans-O-Flex (Express One) vagy a Royal futárszolgálat végzi hétköznaponként munkaidőben. Rendeléssel kapcsolatos információkért hétköznaponként 9:00-13:00 óra között keresd ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@576kb.hu e-mail-címen, vagy a +36-30/576-1-576 telefonszámon.

Amennyiben terméket szeretnél visszaküldeni központunkba garanciális ügyintézés céljából, vagy online vásárlástól szeretnél elállni, a 1139 Budapest, Frangepán uca 46. számra címezd, illetve ezt a nyilatkozatot töltsd ki és mellékeld a termék és a további, szükséges dokumentumok mellé.