TEAM SONIC RACING PS4

Más platformokon:

TEAM SONIC RACING PS4

Megjelenés dátuma: 2019. május 21.
12 490 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
  • Előrendelhető

Ezért a termékért 124 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Team Sonic Racing™ az árkád és a pörgős kompetitív stílusú versenyzős címek legjobb elemeit kombinálva hozza el az intenzív versenyzési élményt. Versengj együtt barátaiddal és dolgozzatok csapatként az erősítők és gyorsítók megosztásával. Válassz a 3 különböző karaktertípus közül és oldj fel új, vezetési stílusodnak megfelelő testreszabási lehetőségeket járművedhez. Gyorsíts, vált sebességet és száguld Sonic(us) sebességgel!

 

Jellemzők

 

  • Lokális és internetes többjátékos módok – 12 fős futamok, 4 fős osztott képernyős versenyek és számos offline/online mód, köztük a Grand Prix, az Exhibiton, a Time Trial és a Team Adventure.
  • Csapatos verseny – Versengj és nyerj csapatként. Vesd be csapat mozdulataidat társaid kisegítésére és ellenfeleid elbuktatására, vagy engedd szabadjára Team Ultimate csapásod.
  • Teljesítmény és külső testreszabás – Alakítsd kedvedre járműved kinézetét és irányítását.
  • Wisp – 14 látványos támadó és védekező eszköz a rivális csapat megelőzésének megkönnyítésére.
  • Adventure mód – Egy különleges sztori élmény, mely során a játékosok megismerhetik az alapvető játékelemeket és karaktereket.
  • Különböző karaktertípusok – 15 játszható karakter a Sonic univerzum különböző pontjairól 3 eltérő típusra osztva: Sebesség, Technika, Erő.

 

About SEGA® Europe Ltd. 
SEGA Europe Ltd. is the European Distribution arm of Tokyo, Japan-based SEGA Games Co., Ltd., and a worldwide leader in interactive entertainment both inside and outside the home. The company develops and distributes interactive entertainment software products for a variety of hardware platforms including PC, wireless devices, and those manufactured by Nintendo, Microsoft and Sony Interactive Entertainment Europe. SEGA wholly owns the video game development studios Creative Assembly, Relic Entertainment, Amplitude Studios, Sports Interactive and Hardlight. SEGA Europe’s website is located at www.sega.co.uk.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz