Bezár

A kosár jelenleg üres!

Samsung 22" S22E450BW LED DVI monitor

Samsung 22" S22E450BW LED DVI monitor Tiszta képminőség, gyors válaszidő A kiemelkedően gyors, 5 ms válaszidejű monitorokkal még a leggyorsabb jeleneteket is tisztán és tökéletes minőségben...

Tovább olvasom

árak

55.299 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

Samsung 22" S22E450BW LED DVI monitor

Tiszta képminőség, gyors válaszidő
A kiemelkedően gyors, 5 ms válaszidejű monitorokkal még a leggyorsabb jeleneteket is tisztán és tökéletes minőségben élvezheti elmosódás, vibrálás vagy szellemképek nélkül.

Óvja szemét és élvezze a még kiválóbb látványvilágot
Szemkímélő üzemmód: Más, a képernyők által kibocsátott színekkel ellentétben a kék fényű hullámhossz sokkal jobban stimulálja a retinát, így a szem gyorsabban kifárad. A Samsung szemkímélő üzemmódja egy gombnyomással csökkenti a kék fény kibocsátást, így óvva szemét a káros sugaraktól.
A Flicker Free technológia megóvja szemét a vibrálás okozta igénybevételtől mely a hagyományos monitorok esetében a szemet terheli, így szemének fáradása nélkül hosszabb ideig olvashat, játszhat, filmezhet és szerkeszthet fotókat a monitoron.

Energiamegtakarítás és környezetvédelem a környezetbarát monitorokkal
A Samsung környezetbarát technológiája hozzájárul a képernyő fényerejének csökkentéséhez, ezáltal növeli az energiahatékonyságot. A két, standard kézi beállítás mellett most választhatja az automatikus beállítás funkciót, amely a képernyő fekete részeinek fényét használva alapul maximum 10%-kal* csökkenti az energiafelhasználást.

Egy ergonómikus monitor a professzionális igényekhez
A kifinomult megjelenésű készüléktestet egy ergonomikus HAS-állványra helyeztük, így biztosítva a kényelmes használatot, egészen 130 mm magasságig. Ezzel az állvánnyal bármikor probléma nélkül elforgathatja monitorát 45°-kal, így nem csak horizontálisan, hanem vertikálisan is megjelenítheti a nézni kívánt tartalmakat. A forgatás során a monitor automatikusan az új körülményekhez igazítja az OSD (on-screen display) legoptimálisabb beállításait. Ezeken a hasznos funkciókon kívül a készüléket munkahelyi igényeinek megfelelően tudja dönteni; előre 25° szögben, hátrafele pedig 3°-ban.

Tulajdonságok

Kijelző méret22.0 "
Kijelző típusLED
Panel típusTN
Kijelző felbontás1680x1050
Kijelző képarány16:10
Kijelző fényerő250.000 cd/m2
Kijelző kontrasztMEGA DCR
Kijelző betekintési szög170° / 160°
Kijelző válaszidő5.0 ms
D-Sub be1.000 db
DVI-D be1.000 db
PivotVan
EnergiaosztályA
Pixelhiba72 órás pixelgarancia subpixelekre is
Alap színFekete
Magasság (max.)453.0 mm
Szélesség (max.)502.0 mm
Mélység (max.)210.00 mm
Nettó súly5.00 kg