Bezár

A kosár jelenleg üres!


Orion 20" T20DLED HD ready LED TV

T20DLED HD Ready LED TV Elektronikus program újság (EPG) A papír alapú műsorújság már a múlté, manapság már a tévé előtt ülve, egyetlen gombnyomással hívhatjuk le kedvenc csatornánk programját. Sőt,...

Tovább olvasom

árak

29.999 Ft

Online jelenleg nem rendelhető


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

T20DLED HD Ready LED TV

Elektronikus program újság (EPG)

A papír alapú műsorújság már a múlté, manapság már a tévé előtt ülve, egyetlen gombnyomással hívhatjuk le kedvenc csatornánk programját. Sőt, akár idősáv, műfaj, vagy a filmekben szereplő színészek nevei alapján is kereshetünk.

Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással

A LED-es világítási technológia a rendelkezésre álló legfejlettebb. Ennél az Orion T20-DLED LED Televízió készüléknél a szembetűnő minimalista kialakítást fantasztikus képminőséggel és ráadásul a kategóriája egyik legalacsonyabb energiafogyasztásával párosítja. A LED-es világítási technológia másik előnye környezetvédelmi szempontból, hogy nem tartalmaz veszélyes anyagokat. A LED-es háttérvilágítás segítségével élvezheti az alacsony fogyasztást, a nagy fényerőt, a hihetetlen kontrasztot és élességet, valamint az élénk színeket.

A LED akár 40%-kal energia hatékonyabb a normál LCD TV-knél

Az Orion T20-DLED LED Televíziónál akár 40%-kal kevesebb az energiafelhasználás, mint a hagyományos síkképernyős TV-készülékeknél. A legújabb LED-es háttérfény technológiát alkalmazó, a fenntartható választást megtestesítő TV-készülékek hosszabb élettartammal és alacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek, mint a plazma- vagy a hagyományos LCD TV-k. A CCFL háttérfény technológiával ellentétben a LED-ek előállítása során nem használnak fel higanyt. Továbbá, az Orion TV-készülékek generációról generációra hatékonyabb anyagfelhasználása, csökkenő energiafelhasználása nem járt a biztonság és a kényelem terén tett engedményekkel. Ami ma jó hír Önnek, holnap gyermekei számára is az kell hogy legyen.

Tulajdonságok

Kijelző méret20.0 "
Képátló50.00 cm
Kijelző típusLED
Kijelző felbontásHD ready (1366x768)
3D TechnológiaNincs
Kijelző fényerő400.000 cd/m2
Kijelző betekintési szög176°
Kijelző válaszidő5.0 ms
TípusÁltalános Tv
HangszóróSztereó
TeletextVan
Üzemi fogyasztás20.0 watt
EnergiaosztályB
DivXVan
MPEG4Van
MPEGVan
USB 2.0 be1.000 db
HDMI be1.000 db
SCART1.000 db