Bezár

A kosár jelenleg üres!

Sony PlayStation 4 Slim 500GB fehér konzol csomag

PlayStation 4 500GB konzol Forradalmasítsd a játékélményt és lépd át a határokat! A PS4 harmadik évében a játékfelhozatal erősebb mint valaha, tovább bővül a forgalmazók, kiadók és a SIE Worldwide S...

Tovább olvasom

árak

89.999 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

PlayStation 4 500GB konzol

Forradalmasítsd a játékélményt és lépd át a határokat!

A PS4 harmadik évében a játékfelhozatal erősebb mint valaha, tovább bővül a forgalmazók, kiadók és a SIE Worldwide Studios megjelenéseivel, mint például a FINAL FANTASY XV (SQUARE ENIX CO., LTD.), Gravity Rush 2, Horizon Zero Dawn (SIE WWS), Persona5 (ATLUS CO.,LTD.), Ryu Ga Gotoku 6 Inochi no Uta.(SEGA Games Co., Ltd.), The Last Guardian (SIE WWS), Thumper (Drool) vagy a Touhou Shinpiroku ~ Urban Legend in Limbo. (SUNFISH Co., Ltd.).

A legjobb hely a játékra

A PlayStation 4 a legjobb választás a játékosok számára, amely a dinamikus játékélmény, a lehengerlő látványvilág és sebesség, valamint a számtalan közösségi funkció együttesével hozza el a következő generációt. A töménytelen mennyiségű tartalommal, magával ragadó, exkluzív címekkel rendelkező PlayStation 4 magára a játékosra fókuszál.

DualShock 4 kontroller

A világ talán legismertebb kontrollere új funkciókkal felvértezve tér vissza! A még érzékenyebb, hattengelyű mozgásérzékelő rendszer mellett egy érintőpad is helyet kapott a DualShock 4-en, ami teljesen új szintre emeli a felhasználó és a videojátékok közötti interakciót, a Share (Megosztás) gombnak köszönhetően pedig feltöltheted legjobb pillanataidat!

Oszd meg a játékélményt a többiekkel

Nézd vissza a játszma utolsó perceit, oszd meg a Facebookon, és jelöld meg rajta barátaid! Inkább élőben szeretnéd közvetíteni egyik új játékod? A Sony PlayStation® PS4 játékkonzol erre is képes, méghozzá a Ustream oldalán keresztül, valós időben!

Tulajdonságok

TípusPlaystation 4
HDMI ki1.000 db
WiFiVan
USBVan
BluetoothVan
Háttértár méret500.000 GB
BluRay olvasásVan
Alap színFehér